Gå til sidens hovedinnhold

Hva slags signal er dette, Namsos kommune?

Først vil jeg takke for at barna i Namsos kommune har et godt teatertilbud gjennom Namsos kulturskole og ikke minst for muligheten for at elevene får bruke kulturhuset til ulike fremvisninger.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Takk til Terese Moe Dahle som gjennom flere år har vist at hun har et stort engasjement for teaterfaget og alle elevene. Takk for at du legger til rette for at ungene føler seg trygge, har det gøy, kjenner på mestringsfølelse og ikke minst gleden av å skape noe sammen. Alt dette summeres egentlig opp i de større kulturhusproduksjonene til dramaelevene blant annet.

I glede og takknemlighet på ungenes vegne, samt litt stolt (det må være lov å si) over hva kulturskoleelevene med Terese i spissen leverer med «Rockeulven og de 7 geitekillingene», klapper publikum lenge i takt etter endt forestilling.

Venter vi på noe? Ja, så absolutt. Vi venter på at det skal komme noen som sier de er like stolte og begeistret, som oss i salen. Det er ikke en mamma, bestefar eller onkel som skal si noe akkurat nå.

På premieren var det ingen «i rollen» som Namsos kommune tilstede. Ingen ordfører, ingen kultursjef, ingen kulturskolerektor, ei heller noen kulturskoleansatte. Det var ingen som var i kraft av sin stilling i Namsos kommune tilstede. Ok, så passet det ikke å stille opp på premieren, men ei heller på de resterende fire forestillingene de to påfølgende dagene…

Hva slags signal er dette, Namsos kommune?

Les også

Endelig fikk elevene opptre foran publikum igjen: – Det blir litt som en premie etter all øvinga


Kommentarer til denne saken