Gå til sidens hovedinnhold

Leser du påskekrimmen på mobil? Scroll nedover for å se hele tegneserien. Sitter du på pc? Da finner du påskekrimmen i sin helhet nederst i saken.

Hvem har knabbet eggene til Hjalmar og Hjørdis? Her finner du årets påskekrim

I årets påskekrim møter vi tjeldparet Hjalmar og Hjørdis, som ble viden kjent i hele Norge da NA streamet fra tjeldreiret deres i fjæra på Otterøya. Årets påskekrim handler om nettopp dem, og hvem som står bak tyveriet av deres to egg. For å hjelpe til, må de ringe mesterdetektiven Namandus.

NAMSOS: Bakgrunnen for at NA har laget en slik påskekrim i år, er fordi mange fortvilte da Tine valgte å gå bort fra den tradisjonsrike påskekrimmen på melkekartongen. Så om du har NA som papiravis – kan du se at selve krimmen er like stor som tre sider av en 1,75 liters melkekartong. Det betyr at du kan klippe ut krimmen og lime den på melkekartongen om du vil ha en følelse av krim på melka.

Og mange husker nok Namandus fra tida som NA-maskot. Han var nemlig i en årrekke NAs maskot med hovedoppgave å passe på alle som bor i Namdalen. Etter at Namandus pensjonerte seg, har han jobbet litt som detektiv, og har fortsatt med å passe på at alle har det bra. I årets påskekrim er han nødt til å løse litt av et egg-mysterium. Heldigvis har Namandus nese for sånt.

Flere reagerte på at Tine gikk bort fra krim på melka, deriblant Jonas Ledang:

Les også

Jonas (25) er ikke alene om å fyre seg opp over at påskekrimmen ikke er å finne på melkekartongen i år. Dette er forklaringa fra Tine

Da han delte NAs artikkel på Instagram, dukket blant andre krimdronninga Unni Lindell opp med en støttende «klappe-emoji».

Hvis du leser denne artikkelen på pc, finner du påskekrimmen i sin helhet nederst i saken – og leser du den i papir – kan du vurdere å gjøre det på dette viset:

Vet du svaret? Send inn svaret til ks@namdalsavisa.no med emnetittel «Påskekrim» etterfulgt av ditt svar innen 2. påskedag. Husk navn og adresse når du sender oss svaret. Vi trekker ut en heldig vinner som får tilsendt en aldri så liten overraskelse. Fasiten finner du i NA onsdag 7. april. God påske!

Kommentarer til denne saken