Gå til sidens hovedinnhold

Hvem skal gå stilt i dørene, Iversen?

I en artikkel i NA 08.06 går Bjørn Iversen fra Arbeiderpartiet til angrep på meg. Det som er problemet, er at Iversen skyter fra hofta og bommer.  

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Når jeg ser hvordan vi i FrP prioriterer fylkesveiene i Trøndelag i våre alternative budsjetter, så synes jeg det er direkte frekt av Iversen å påstå at vi ikke har løftet denne veien i fylkestinget.

Les også

Settenøy skuffet over nei til midler til Lakseveg Nord: – Det er hårreisende og en trist dag for samferdselen

Det pågår nå et forprosjekt på Laksevei-nord, et forprosjekt som er et spleiselag mellom de berørte kommuner og fylkeskommunen. Derfor er det jo helt klart at våre forslag om å bruke flere hundre millioner ekstra på vei, er et ledd i å løfte veien i fylkestinget. Iversen sier følgende i artiklene: «Det er en påstand at Settenøy og FrP har prøvd å løfte Laksevei nord inn i revidert statsbudsjett. Det har ikke jeg sett noe sted.» Hvor har Iversen dette fra? Vi har så klart ikke løftet dette inn i revidert statsbudsjett, men i behandlingen av Nasjonal Transportplan der det hører hjemme.

Iversen sier også han ikke har sett noen dokumentasjon på at FrP har jobber for laksevei nord. Da vil jeg på det sterkeste oppfordre Iversen til å lese vår Nasjonale Transportplan. Der vil han finne to fylkesveier i Trøndelag som foreslås overført til riksvei, han vil se at det også er penger med i planen. For det er nemlig slik, at det holder ikke med flotte ord, man må ha penger med.

Iversen sier selv at staten bør ta et større ansvar for det helhetlige veinettet. Da vil jeg på det sterkeste oppfordre Iversen til å ta en prat med sine partikolleger på Stortinget slik at de kan støtte FrP sine forslag i NTP.

Les også

Avviser kritikken fra Settenøy: – Han burde kanskje gå litt stillere i dørene

Kommentarer til denne saken