NAMDALEN: Fram til påske sendes altså skattemeldingene ut, men du vil få beskjed når din er klar. De foreløpige beregningene viser at seks av ti nordmenn ligger an til å få igjen penger på skatten.

Et eventuelt oppgjør kommer tidligst i juni, opplyser Skattetaten, som i dagene fram mot utsendelsene også har advart mot svindelforsøk. De påpeker at de aldri vil be noen om kredittkortinformasjon, sikkerhetskoder, regninger, kopi av pass, førerkort eller kontonummer via sms eller e-post. De sender heller ikke lenker uoppfordret.

For å være helt sikker på at man er trygg, skal man logge inn på skatteetaten.no eller altinn.no

Rolig for politiet

Bortsett fra et rådyr som ble påkjørt i Namsos klokka 05:30, kan operasjonsleder i politiet, Wenche Johnsen, for øvrig opplyse om at natta har vært stille og rolig.

– Rådyret traff fronten, og døde.

Både oppholdsvær og snø

Dagen starter med oppholdsvær og til tider sol. Men utover dagen vil snøbygene starte igjen. Det vil dermed snø i hele kveld. I ytre strøk vil temperaturene være på plussida på formiddagen i dag, både i Namsos og Rørvik melder det tre grader klokka 12.

Mens i indre strøk vil temperaturene bli noe lavere, og holde seg på minussida. De vil variere fra -3 grader i Namsskogan til -6 i Røyrvik midt på dagen.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Nordlig frisk bris. Enkelte snøbyger, men også perioder med sol. Utrygt for torden.

Trafikkmelding

I dag vil det pågå vegarbeid i Steinfjelltunnelen i Namsskogan. Arbeidet starter klokka 07:00, og er beregnet ferdig klokka 19:00 i kveld. Det er manuell dirigering på stedet, men nødetater kan passere ved varsel til Vegtrafikksentralen eller stedsansvarlig.

Misbruk gir hjertetrøbbel for ungdommer

NRK skriver at i Arendal er mange svært bekymret for unges kokainmisbruk. Ungdommer helt ned i 20 årsalderen får hjertetrøbbel på grunn av misbruk av kokain, kan en hjertespesialist ved Arendal sykehus fortelle.

Den 28. mars blir det derfor arrangert et foreldremøte om saken i regi av politi, kommunen og Arendal by. Det har blitt enklere å få tak i kokain kan politioverbetjent i Arendal, Torbjørn Trommestad, opplyse om.

Mer fra NA

Under den årlige Mesterhus-konferansen i København ble Mester-Bygg AS fra Namsos kåret til årets bedrift. To dager senere skrev de kontrakt om bygging av den nye barnehagen i Namsos.

– Vi har jo vært med i kjeden i såpass mange år, så det er artig at vi fra Namsos og Namdalen også kan vinne slike priser, forteller daglig leder Bjarne.

Håkon fra Nærøysteine er ny toppsjef i Speilsalen, restauranten ligger på luksuriøse Britannia Hotel i Trondheim, og har en Michelin-stjerne.

– Jeg er veldig ydmyk og stolt over at jeg får tilliten.