Da Instagram delte Fredrik Strømme (41) fra Overhalla sitt bilde med sine 389 millioner følgere, tok det fullstendig av.

Instagram gikk amok. Det renner inn med meldinger og nye følgere.

Fredrik Strømme

Bildet har fått godt over 600.000 «likes» og fotografen selv har fått flere tusen følgere etter at Instagram delte bildet til overhallingen.

Amanda Flornes Kamara (27) fra Namsos skaffet seg jobb som tannlege-resepsjonist da landet ble nedstengt. Nå skal hun tilbake på scenen igjen som Ali i den kjente musikalen «Mamma Mia!».

Det blir veldig, veldig artig. Det har vært litt utsettelser på forestillinga, så jeg har visst det i kanskje et års tid.

Amanda Flornes Kamara

På rollelista finner vi flere kjente navn: Blant andre Ulrikke Brandstorp som Sophie, Karoline Krüger som Donna og Kåre Conradi som Sam.

Hun lever av tegningene sine, men vil ikke kalle seg kunstner. For Maren Trones er likevel blyanter blitt en vesentlig del av livet.

I dag er 28-åringen eneforsørger for to små barn, og bor i en enebolig på Brekkvasselv. Odelsjenta fra grenda Nessan innenfor Brekkvasselv er for lengst etablert med eget foretak – der inntekta bokstavelig talt kommer via blyantspissen.

Jeg kunne sikkert ha kalt meg kunstner, for jeg lever jo av kunsten min. Men offisielt kaller jeg meg tegner.

Maren Trones (28)

Sarah Chirico-Wyss og co. hadde planer om å fylle Namsskogan familiepark med folk i påska. Slik ble det ikke.

Vi føler ikke at vi har fått noe pålegg om stengt park, og vi kunne kanskje ha holdt åpent ut fra de retningslinjene som ligger der. Men siden det kom anbefaling om å unngå alle unødvendige reiser, valgte i å stenge.

Sarah Chirico-Wyss., daglig leder

Som et lite plaster på såret for dem som hadde sett fram til å se dyra i parken, vil de sende live fra enkelte av innhegningene utover første delen av påska.