NAMDALEN: Operasjonsleder i politiet, Ole Petter Hollingen, har hatt ei rolig natt, og fra Namdalen har det ikke vært en eneste telefon.

– Det har vært ekstremt stille over hele fjøla egentlig.

Sol(!)

I dag er det endelig meldt en hel dag med oppholdsvær og solskinn - i hele Namdalen. Temperaturene holder seg fortsatt relativ lav. I indre strøk gjelder fortsatt minusgradene, og i Røyrvik er det meldt -5 grader midt på dagen. Mens i ytre strøk kan temperaturene bikke et par grader over 0.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Dreining til sørøstlig bris. Enkelte snøbyger i natt, ellers lettskyet, oppholdsvær. I ettermiddag økning til sørøstlig liten kuling utsatte steder, i kveld stiv kuling. Tilskyende i sør, sent i kveld litt snø lengst sør.

To eksplosjoner i Stockholm

I natt ble en person skadet i det som beskrives som en kraftig eksplosjon i bydelen Hässelby nordvest i Stockholm. Politiet i Stockholm, som fikk melding om eksplosjonen klokka 01:30, tror det er snakk om noe kriminelt. Videre forteller dem at noe har blitt detonert ved et rekkehus, og fasaden på huset har fått store skader.

Den skadde personen ble tatt med til sykehuset, og var bevisst og pratet med politiet i ambulansehelikoptret.

Bare en times tid senere fikk politiet melding om en ny eksplosjon i Skarpnäck sør i Stockholm. I dette tilfellet kom ingen fysisk til skade og de materielle skadene er mindre.

Sophie Elise kritiserer NRK

Det har stormet rundt influenseren Sophie Elise den siste måneden. 12. februar la hun ut et bilde av seg selv og en venninne som står og holder en liten gjennomsiktig plastpose med noe hvitt inni. I ny episode av podkasten «Sophie & Fetisha» kritiserer hun hvordan NRK har håndtert situasjonen, og mener at ledelsen i NRK ikke behandlet saken på en så ryddig måte som de kunne.

Mer fra NA

I høst mistet Eirik (21) en av sine viktigste støttespillere, mamma Gjertrud som døde av sykdommen ALS. Fotballen ble hans fristed, og nå er han klar for en ny fotballsesong.

– Det har vært en arena der jeg kan «koble ut» og tenke på andre ting.

Det er kanskje ikke alle plasser det er like lurt å ta med seg medbrakt alkohol, som på venterommet på skysstasjonen i Namsos. Les hvordan det gikk med paret når politiet kom.