(Avisa Oslo): Det var dagen etter ankomst i hjembyen at Kenneth skulle ta med den nye bilen til bensinstasjon for en liten vask.

– En liten venstresving og så en høyresving. «Klunk» sa det i bilen. En ordentlig ekkel lyd. Fasan. Har bilen tatt kvelden allerede er jo min umiddelbare tanke. Forsøkte en gang til. «Klunk». Såpass at det kjentes i beina, skriver Kenneth.

Historien har han delt på Facebook i en gruppe for Tesla-eiere, og reaksjonene har vært mange på den artige hendelsen.

– Ingen Einstein

Da Haeger merket den ekle ulyden på bilen hans, dro han på et verksted. Mekanikeren hadde heller aldri hørt en slik lyd på Teslaene, og skulle finne roten til problemet.

Etter å ha ventet i spenning en liten stund, skulle Kenneth endelig få svar. Ulyden i Teslaen hans var nemlig en Pepsi-Max boks, som hadde ligget nede i midtkonsollen og rulla fra side til side.

– Denne historien får meg ikke akkurat til å fremstå som Einstein, det er jeg smertelig klar over, sier Kenneth.

– Kraftig smak av flauhet

Kenneth uttrykker at han er pinlig berørt av hendelsen med brusboksen. Etter det korte visitten hos mekanikeren, fikk han en regning på 0 kr fra Tesla med teksten: «Løs brusboks i midtkonsollen». Det beskriver han som et nydelig minne han kommer til å ta vare på.

– Jeg kunne ikke komme meg raskt nok bort derfra. Pepsi Max-en ble drukket, men den hadde en ganske kraftig smak av flauhet, skriver Kenneth i Facebook-innlegget.

Disse bilmerkene bryter fartsgrensa oftest

Hildegunn og Roar er på ferie med elbil for første gang: – Vi har hørt om sinnssyke ladekøer