Gå til sidens hovedinnhold

Kim Rune langer ut mot Power, dumper-brann og kaldt for de som jobber utendørs: Her er onsdagen oppsummert

Studietida ble ikke slik Kim Rune Selnes hadde sett for seg. Hans nye pc måtte inn til Power Namsos tre ganger, uten at de fant noen feil.

Kim Rune fikk ikke tilbudt låne-pc og fikk ikke opphevet kjøpet, samtidig som han måtte be om utsettelse på flere innleveringer.

Jeg har måttet utsette flere innleveringer og en eksamen. Skolen har vist forståelse, men når ting blir utsatt – baller det på seg til slutt.

Kim Rune Selnes

Først da NA kontaktet Power, innrømmer kommunikasjonssjef Siri Røhr-Staff at de ikke har håndtert dette på riktig måte. Hun sier det er flere klare rutiner som har sviktet, og hun beklager på det sterkeste. Kim Rune har nå fått overført kjøpesummen i sin helhet.

Leka SV er klar og tydelig på at de ikke ønsker oppdrett på Storbrakan lokalitet ved naturreservatet på Sklinna. Nå svarer Mari-Anne Hoff på hvorfor hun måtte stemme slik hun gjorde – noe som åpner for mulig oppdrett nettopp på Sklinna.

Leka SV har selvsagt ikke endret sitt syn på oppdrett nært viktige naturområder, men nå var det altså ikke for eller mot oppdrett ved Sklinna saken handlet om denne gangen.

Mari-Anne Hoff (SV)

Nå skal i stedet fylkeskommunen ta stilling til mulig oppdrett ved naturreservatet, fordi Leka kommunestyre har vedtatt at det ikke er i strid med arealplanen som gjelder for området. Det til tross for at det samme kommunestyret egentlig er imot oppdrett ved Sklinna.

Den kalde vinteren fortsetter – og Tomas Gangstø i Byggingeniør Einar Olsen AS overlever kulda med batteridrevne varmesåler i verneskoene og finlandshette.

Det var mildt sagt svinkaldt, men nå har jeg skaffet meg oppladbare varmesåler med fjernkontroll, så da er det nesten til å holde ut likevel.

Tomas Gangstø

Og ifølge meteorologene er det ikke noe som tyder på at kulda er over med det aller første...

Ole Petter Lie (27) måtte hoppe ut av førerhuset på dumperen han kjørte, da det plutselig begynte å brenne onsdag formiddag.

Jeg rygga ned til i hullet for å laste, og stakk ut hodet ut av vinduet for å sjekke at alt var i orden. Så kjente jeg ei skarp lukt og snudde meg inn igjen. Da ser jeg at det kommer en grålig røyk ut av luftventilene i førerhuset.

Ole Petter Lie

Ifølge Lie startet brannen i dashbordet på dumperen. Selv om det var en ekkel situasjon, beholdt Lie og kollegene roen – og 27-åringen var raskt tilbake i jobb etter en liten matbit.

Sunde Transport AS har sikret en femårskontrakt med Nexans, som er verdt over 25 millioner kroner i året. Dette utgjør omkring 40 prosent av årsomsetninga for bedrifta.

Vi har 12 egne biler i trafikk, seks av dem kjører fast for Nexans, så det sier mye om hvor viktig dette er for oss.

Leif Sunde, daglig leder

Kommentarer til denne saken