Slik kommer du i gang - trinn 1

Innlogging med SPiD

Har du SPiD-konto?

SPiD er utviklet av Schibsted Products & Technology AS, og er en løsning for sikker innlogging og betaling på tvers av flere tjenester. Med din SPiD-konto kan du logge deg inn på en rekke tjenester med samme brukernavn og passord. 

Kundeservice

Flere medier bruker SPID bl.a. Trønder-Avisa , Adressa ,VG og Finn.no. Har du allerede en SPiD-konto knyttet til disse, kan den brukes for å logge deg inn på NA med akkurat samme brukernavn og passord.

  • BRUKERNAVNET ved SPiD-innlogging er din e-postadresse. Dette må være samme e-postadresse som du har oppgitt i vårt abonnentregister.
  • PASSORDET må også legges inn.  Har du glemt dette, klikk for Glemt passord? nederst i skjemaet under innloggingen, og følg anvisningene.

Slik logger du inn

Klikker på meny øvert til høyre på skjermen. Da får du et innloggingsvindu som skal fylles ut.

Har du ikke SPiD-konto?

Da må du først opprette ny bruker. Klikk på opprett bruker øverst til høyre. Da åpner det seg et nytt vindu for registrering av e-postadresse, valg av passord og til slutt innlogging.

Problemer med innlogging?

Ta kontakt med vår kundeservice på tlf. 74 21 21 00 i åpningstida hverdager, eller send en epost til abonnement@namdalsavisa.no