NAMDALEN: Klokka 01:37 fikk politiet melding om at i Namsos var det noen som var ute og kjørte, og at de lagde mye støy i området. Melderen klarte ikke å se hvilket kjøretøy som ble brukt.

– Dette skal visst ha vært et problem i lengre tid, men melderen fortalte at det vært roligere i en periode. Nå har de visst begynt igjen, forteller operasjonsleder i politiet, Lars Berget.

Det dro en patrulje til området. Selv om de var der kort tid etter at meldinga kom inn, hadde det blitt stille når de ankom.

Været

I dag melder det full sol i hele Namdalen, men utover ettermiddagen og kvelden melder nedbøren sin ankomst. Langs kysten blir det varmegrader i dag, og i Rørvik vil temperaturen være 3 grader. Enkelte steder kan temperaturen i løpet av dagen gå fra minusgrader til plussgrader. I indre strøk vil temperaturen midt på dagen variere fra -2 til -7 grader.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Sør og sørøst liten kuling utsatte steder. Skyet eller delvis skyet oppholdsvær, fra i formiddag stort sett pent vær. I kveld økende til sørvest sterk kuling på kysten. Tilskyende, først på kysten.

Trafikkmeldinger

I natt startet ble det påbegynt vegarbeid mellom E6 Tjorodalmyra og E6 Furuli skole i Namsskogan. Det er gyldig mellom 07:00 og 19:00 hver dag fra i dag til arbeidets siste dag, 31. januar. Det er lysregulering på stedet.

Brann på småbruk

Klokka 05:46 meldte politiet på Twitter om brann på et småbruk på Ørlandet. Alle bygningene er overtente, og vil brenne ned til grunnen. De tre folkeregistrerte på adressen er alle gjort rede for. Det er ikke fare for spredning.

Mer fra NA

I januar i fjor fikk Edvart hjerteinfarkt mens han luftet hunden. Nå, ett år senere, er han klar for å stå på startstreken i et av verdens største skirenn. Å takke ja til det, brukte han ikke lang tid på.

Les også

Edvart (49) var ute og luftet hunden da det plutselig ble bråstopp. Lufteturen endte i ambulanse til sykehuset med hjerteinfarkt

Truls fikk avslag to ganger når han tilbød kommunen flyktningbolig. Selv om det er redusert tilgang til boliger i kommunen.