Gå til sidens hovedinnhold

– Lakken er nesten skrapet bort

Mens Tina Austnes var en snartur innom butikken ble bilen hennes påført store skader i lakken: – Bilen har fått merker og riper over hele førersiden, sier rørvikingen som nå har politianmeldt forholdet.

RØRVIK: – Begge dører har fått store merker, mens panseret og stolpen ved ruta er helt skrapet opp, sier en fortvilet Austnes når hun beskriver skadene på bilen sin til NA.

Onsdag morgen ble Austnes, som bor i Rørvik, møtt av et sjokkartet syn etter å ha kjørt sønnen til barnehagen.

– Jeg lånte samboeren sin bil til barnehagen, og da jeg kom hjem og parkerte ved siden av min egen bil oppdaget jeg skadene.. Den er full av riper, sier hun.

Oppdaget skadene dagen etter

– Først trodde jeg at noen kunne har vært uheldig og kommet borti med en annen bil, men så oppdaget jeg skadene på panseret og på stolpen ved ruta. Jeg kan ikke skjønne at dette er noe annet enn hærverk, legger hun til.

Austnes tror hærverket ble gjort tirsdag, mens bilen sto parkert på parkeringa utenfor Amfi-senteret på Rørvik. Der sto den i tidsrommet mellom 15.00 og 15.30.

– Jeg var ikke lenge på butikken, for jeg skulle videre og hente sønnen i barnehagen. Derfor så jeg heller ikke på bilen etter handleturen – og bilen ble heller ikke brukt noe mer den dagen, sier Austnes og legger til at bilen er av typen Opel Insignia.

– Det ser ut til at noen har gjort et bevisst hærverk. Det er jo det jeg frykter. Alt dette er bare skikkelig kjedelig, forklarer rørvikingen som jobber på sykestua i Rørvik.

Les også

Rykket ut til brannalarm på skole – fant noen som bedrev hærverk

Har anmeldt forholdet

Etter samråd med familie og venner bestemte hun seg for å anmelde forholdet til politiet onsdag.

– Jeg prata litt med familien, og alle tror at det er snakk om hærverk. Det er liksom ikke ei stripe heller – lakken er nesten skrapet bort. Det er hvitt.

I et innlegg på Facebook etterlyser Austnes nå den som har ripet opp bilen hennes. Der skriver hun blant annet «Person som har gjort herre har bære stokki av uten å gitt beskjed, og lakken på biln min e vanvettig skada!»

– Innlegget er etterhvert delt av ganske mange. Og det har fått en del kommentarer, sier Austnes

Hun håper at noen melder seg.

– Hvis det er snakk om et uhell, så er det lov, men da er det fint om man sier ifra. Jeg er ikke ute etter å ta noen.

Les også

Mandag kveld fikk Sigmund og Trine seg en overraskelse – som ikke var av det hyggelige slaget

Skal fikse skadene

Selv har hun vært i kontakt med kjøpesenteret, for å høre om noen sikkerhetskameraer har fanget opp hendelsen.

– Jeg prata med sentre i går, og de skulle se over videoovervåkinga og gi meg beskjed om de fant noe. Jeg har ikke hørt noe enda, så jeg regner med at det ikke er noe å hente der, sier hun.

Videre sier hun at skadene på bilen skal fikses.

– Jeg venter på svar fra forsikringsselskapet, så blir det neste å fikse bilen. Vi snakker nok om en pen sum i reparasjoner i og med at store deler av bilen må lakkeres, men jeg håper å slippe å miste forsikringspengene mine, humrer hun litt forsiktig.

Kommentarer til denne saken