Luke Elliot kommer til Namsos

OVERBEVISTE: Luke Elliot spilte en overbevisende konsert under Rørvikdagan i fjor, og 30. oktober spiller han igjen i Namdalen. Denne gangen skjer det på Spillum dampsag & høvleri.

OVERBEVISTE: Luke Elliot spilte en overbevisende konsert under Rørvikdagan i fjor, og 30. oktober spiller han igjen i Namdalen. Denne gangen skjer det på Spillum dampsag & høvleri. Foto:

Fjorårets Woodland-konsert med Violet Road på Spillum dampsag & høvleri ble en kjempesuksess, og i høst er det klart for en ny konsert på samme sted.

DEL

NAMSOS: I år er det den kritikerroste amerikanske artisten Luke Elliot som kommer til byen for å skape en ny og unik opplevelse inne på sagbruksmuseet. Konserten går av stabelen 30. oktober.

Gjensyn med Namdalen

Elliot slapp sitt andre album «The Big Wind» i mai – for øvrig til strålende kritikker – men på grunn av korona ble den planlagte turneen avlyst.

Derfor blir det nå en turne med intime solokonserter både i Norge og Sverige. Elliot spilte på Rørvikdagan i fjor, og ser fram til å ta turen til Namdalen igjen.

– Absolutt. Jeg spilte på festivalen i fjor og syntes det var vakkert. Så jeg ser virkelig fram til å komme tilbake og presentere den nye plata min til publikum, sier Elliot til NA.

I likhet med de fleste andre artister opplever han at 2020 har blitt et krevende år. Derfor er han glad for at han nå kan gjennomføre rundt 20 konserter i høst og på nyåret.

– Det har vært tøft, men vi har det bedre enn de fleste fordi jeg har muligheten til å spille solo. Vi har gjennomført noen strømmekonserter, men det er ikke helt det samme. Så jeg er veldig glad for å være tilbake på vegen.

– Jeg liker utfordringa

Under normale omstendigheter har Elliot som oftest med seg bandet sitt på turne, men ser fram til å få utfordringa med å stå på scenen alene.

– Jeg liker å turnere solo. Det er en ny måte for publikum å høre sangene på. På mange måter er det mye vanskeligere for meg. Det er ingen andre instrumenter å støtte seg på, men jeg liker utfordringa.

– Hva slags konsert kan publikum vente på sagbruksmuseet?

– Vel, hvis jeg fortalte deg det ville det bli mindre spennende, avslutter Elliot mystisk.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken