GRONG: Politiet i Trøndelag meldte på Twitter klokka 12:11 søndag formiddag om en alvorlig trafikkulykke på E6 ved Langnesbrua, rett sør for Grong sentrum. MC, bil og elg skal ha vært involvert.

Klokka 12:20 opplyste operasjonsleder i politiet, Arnt Harald Aaslund til NA at helse var på plass, og utførte livreddende arbeid.

Klokka 12:50 på Twitter erklærte politiet MC-føreren død.

Politiet jobber nå på stedet, og gjennomfører avhør med vitner for få klarhet i hva som har skjedd, sier Aaslund til NA klokka halv to søndag. Politiet kunne ikke si så mye om skadeomfanget til andre involverte.

– Men bilføreren blir sjekket av helse på grunn av smerter i nakken. Men jeg kjenner ikke til alle detaljene enda.

Politiets innstasleder i Grong, Tonje Vaaden opplyser til NRK at det var snakk om tre motorsyklister som var på tur sørover, og at det er føreren som kjørte fremst som er død.

– Den fremste motorsyklisten har kollidert med elgen, for så å kollidere med en bil som kom kjørende i nordgående retning, opplyser Vaaden.

E6 stengt

Begge kjøreretningene ble stengt, og politiet varslet på Twitter klokka 12:38 at E6 ved Langnes bl4 stengt. Vegtrafikksentralen varslet at det ble omkjøring for alle kjøretøy via Namsos, fylkesveg 17 og 7060.

– Vegen blir nok stengt i noen timer til, opplyste Per Slått Sveen i Vegtrafikksentralen til NA i 15-tiden søndag.

Klokka 18.45 opplyser politiet at vegen er ryddet og åpnet for trafikk igjen.