NAMDALEN: Natta i Namdalen har som vanlig vært rolig, ifølge operasjonsleder Ole Petter Hollingen.

– Det har absolutt ikke vært noen meldinger, sier han.

Snø

Det ligger an til å bli fint vær denne torsdagen. Ifølge meteorologens tekstvarsel vil dagen starte med skiftende bris og litt regn på kysten, snø i indre og høyere strøk. Fra ettermiddagen vil det bli oppholdsvær og etter hvert lettere skydekke.

Hos NA i dag

Med to storspisere med cøliaki i huset går det med mange brød i uka for Åse Marie Foss Bruun (48) og familien. De glutenfrie brødene i frysedisken er både mindre og mye dyrere enn vanlige brød. Og skulle du få lyst på pølser i brød, må du betale 18 kroner for hvert pølsebrød ...

Bjørg Hedvig Pedersen og Willy Pedersen dro fra Finnmark, for å oppleve juleshowet i Kulturhuset i Namsos onsdag kveld, sammen med samboeren til barnebarnet Simen; Ane Sofie Melhus Fossland.

Les også

– Wow, for et show. Nå har jeg virkelig fått julestemning

Andre nyheter fra natta

Stor legemiddelmangel i år har gjort at helsemyndighetene vil ha flere legemidler på lager enn i dag, skriver Aftenposten.

Helse- og omsorgsdepartementet har sendt et forslag om beredskapslager for primærhelsetjenesten på høring. Forslaget innebærer blant annet at grossistene får en utvidet beredskapsplikt sammenliknet med før pandemien.

Myndighetene vurderer også å opprette et Nasjonalt legemiddelberedskapsråd. Rådet skal gi anbefalinger om innkjøp og lagring av virkestoff og eventuell kriseproduksjon av legemidler.

Det skriver NRK på sine sider.

En eldre kvinne berget seg ut av en enebolig på Tunga i Trondheim da det begynte å brenne natt til torsdag.

Politiet mottok melding om brannen klokka 01.39.

– Det var forbipasserende som oppdaget kraftig røykutvikling ut av huset. En eldre kvinne hadde kommet seg ut da vi ankom, men hun hadde pustet inn en del røyk, og ble kjørt til St. Olav av ambulanse, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt til Nidaros.