Skammens bru

Meninger

Det krangles nå om hvem skal bygge denne skammens bru, brua over Beitstadsundet. Namdalen har ingen interesse av denne brua. Om den bygges av kinesere eller andre, spiller ingen rolle. FV 17 har ikke behov for noen bro.

Den er kun en særinteresse for Steinkjer og Malm som de er frekke nok til å mene at namdalingen skal betale.

Andrè N Skjelstad har et innlegg i NA hvor han skryter av hvor dyktig han og Venstre har vært.

1. De skal ta vare på dyrket mark. Men raserer ca 300 da dyrket mark for å få til denne snar- vegen til sin egen kommune, Verran.

2. De skal ivareta bygdene. Men å la folket i Namdalseid og flere andre kommuner i Namdalen betale høye, unødvendige, bompengeavgifter er er tydeligvis i samsvar med Venstres og Senterpartiets politikk.

3. Turistmen i bygdene er viktig. Da setter en ikke opp kostbare unødvendige bommer. Vi vet at tyske turister snur ved møte av kostbare bomstasjoner.

Det vil nok Flatanger få merke.

4. I ndustrien må gis gunstige forhold. Industrien i Follafoss ville ha bru over Rambergholmen. Det ville ha gitt industrien store transportbesparelser, og spart tettstedet Malm for store forurensinger.

Hvordan har det vært mulig å gjennomføre denne galskapen? Og i ettertid går Skjelstad ut og skryter hvor dyktig de har vært!

Namdalen har f.t. elendige politikere i posisjon. Politikerne i Verdal, Levanger og Stjørdal gidddet ikke å bry seg, da det ikke berører dem.

Riktignok vet de at FV 17- prosjektet blir belastet unødvendig med ca kroner en milliard. Men pytt, dette er jo offentlige penger.

Hvor lenge vil det gå før Skjelstad & Co begynner å skjemmes over hva han med flere har påført av skader på Namdalen? La oss i hvert få slippe dette kvalme sjølskrytet.