En hån mot kommunens innbyggere

Meninger

Jeg leste helt tilfeldigvis i Ytringen at Nærøy frivilligsentral tilbød hjelp til innbyggere som ville reservere seg mot digital kommunikasjon fra kommunen og heller ville ha brevene i postkassen fortsatt. Dette er prisverdig av frivilligsentralen, men informasjonen fra kommunen er en hån mot den store andelen mennesker som fortsatt ikke er på nett.

Den eneste informasjonen jeg har funnet om dette er avisartikkelen og informasjon på kommunens hjemmeside, og det gjør meg forbannet. Kommunen når ikke alle gjennom den ene avisartikkelen og som sagt er det mange – ikke minst eldre – som ikke er på nett og leser hjemmesiden. Og i tillegg er den eneste mulighet til å reservere seg mot den digitale kommunikasjonen å gå inn og GJØRE DETTE DIGITALT PÅ NETT!

Jeg antar kommunen har en informasjonsplikt om denne omlegginga, som Stortinget har vedtatt. Og den informasjonen må komme i postkassen så alle kan lese den. Dette er rett og slett en overkjøring av en stor andel innbyggere i kommunen.