Koronaliv - hva er det?

Det er et godt spørsmål spør jeg, det er et liv som setter sine begrensninger hvis man er i risikogruppen.
Meninger

Det er ikke bra liv har jeg følt på kroppen siden at regjeringen tok ut de som er i risikogruppen ut av skole, arbeids og dagtilbud.

Det sosiale livet har blitt nokså begrenset til helsepersonell fra Namsos kommune, men håper selvfølgelig det bli fortløpende vurderinger av korona-situasjon. Jeg vil rose Namsos kommune for god bistand som jeg får i KoronasSituasjon. Jeg har vært på kino med lav publikumsantall.

Innnbygerne i Namsos har følt på sine begrensninger, men jeg har en bønn til de rus- og psykratiske brukerne i Namsos kommune. Ta kontakt med kommunen før man skrive eventuell innlegg på nettsteder som Facebook. Det fører ikke noe positive tilbakemelding. En samtale med kommunen fører bedre samarbeid og løsninger med Namsos kommune. Korona-situasjonen vil medfører enhver psykiske utfordringer.

Jeg roser også MN Vekst for de har tatt de vanskelige vurderinger under Korona-situasjon. Ingen vet hvor lenge denne situasjonen vedvarer.