Rørvik fylles igjen av store og små arrangementer

Feirer skreien for 20. gang

Det startet i 1998 med en enkel skreidag. 20 år senere er Skreifestivalen blitt en kjent og kjær tradisjon, med et program som er lengre enn langt.

Mange aktører Skreifestivalen 2018 er like rundt hjørnet, og bak står mange bidragsytere og venter. Allerede onsdag i neste uke starter det med Barnas skreifestival og konsert på Kysthotellet. Arrangementene Eksotiske smaksopplevelser og Kokkekurs er nye av året, og i tillegg har de har satt opp tre ekstra avganger til Vandsøya fredag 16. mars. Jubileumsåret har et usedvanlig stort og variert program med noe for alle og enhver. 

Mini

RØRVIK: Skreifestivalen er en mat- og kulturfestival med skreien i sentrum. Men den er også en hyllest til ei viktig næring i Vikna og på Namdalskysten, og neste helg braker det hele løs. Men noen arrangementer starter allerede før.