Politikerne fikk erfare utfordringene med framkommeligheten i Namsos sentrum

– Det var mye verre enn jeg hadde trodd

Da formannskapet og representanter fra Namsos kommune fikk prøve seg i rullestol langs byens gater, fikk de seg en real vekker.

BRATT BAKKE: Framkommeligheten for folk med nedsatt funksjonsevne er ikke så bra som den bør være i Namsos sentrum, og selv ikke alle universelt utformede bygg er så bra som de burde vært. Her sliter Siv Grav, som sitter i formannskapet, med å komme seg opp rullestolrampa utafor Samfunnshuset i Namsos. – Selv om ting har blitt utført sånn at man kan si at det er universelt utformet, må det faktisk fungere, sier hun. 

Mini

NAMSOS : Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne tok denne uka med seg formannskapet for å se på utfordringene de med nedsatt funksjonsevne har med framkommeligheten i sentrum. Da fikk de selv prøve å bruke rullestol på sandfylte fortau og bratte ramper.