Kjartan og Hans-Tore Trana er aktuelle med to vidt forskjellige prosjekt

Far og sønn gir ut hver sin bok

Samtidig som naturfotograf Kjartan Trana er aktuell med bok om nasjonalparkene i Trøndelag, debuterer hans 11 år gamle sønn Hans-Tore som science fiction-forfatter.

Som far, så sønn: Kjartan Trana er en erfaren forfatter og er denne uka aktuell med «Nasjonalparker i Trøndelag». Samtidig kommer også sønnen Hans-Tore Trana med sin aller første bok. Den har fått navnet «Detroit», og er en spenningsbok i science fiction-sjangeren.  

Jeg liker å skrive, det har jeg alltid gjort.

HANS-TORE TRANA
Mini

NAMSOS: Denne uka er Trana klar med sin nye bok, «Nasjonalparker i Trøndelag». Nok en gang har han samarbeidet med Steinar Johansen, og de to har dokumentert natur og dyreliv i de sju nasjonalparkene i det sammenslåtte fylket.