Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du sende hilsen til mor – en heldig vinner får et eksklusivt spa-opphold på Britannia

Namdalsavisa gjentar suksessen med hilsninger til mor på morsdagen. En heldig mor får også et eksklusivt spa-opphold på Britannia.

NA har i flere år markert morsdagen ved at leserne kan sende en gratulasjon via nettsidene, som blir synlig både på nett og i papiravisa. I fjor fylte hilsningene hele sju sider i papiravisa.

– Dette har vært så populært i mange år at vi gjentar det i år også. Men nå har vi gjort det enda enklere å sende inn hilsen og få den i papiravisa. Det er fortsatt slik at det er ekstra stas. De som vil ha med hilsningen i papiravisa fredag 12. februar, må sende inn i løpet av tirsdag 9. februar, så skal vi forsøke å få med så mange vi klarer i papiravisa. Men alle hilsningene blir selvfølgelig godt synlig på nettsidene på selve morsdagen 14. februar, forklarer leserkontakt Guri Øvereng i NA.

Klikk her for å legge inn din gratulasjon til mor!

Kan vinne spa-opphold

For å gi en ekstra heder til mor, trekkes en heldig vinner blant de innsendte bidragene som får et spa-opphold på eksklusive Britannia Hotel i Trondheim. Trekninga skjer blant de som har sendt inn hilsen innen fristen, altså i løpet av tirsdag og innen onsdag 10. februar.

– Her er det bare å finne fram et fint bilde av mor og legge inn via nettsidene. Det enkleste er å bruke mobiltelefonen. Og det er gratis for alle NA-abonnenter, sier Øvereng.

Hotellet gjenåpnet i 2018 etter å ha blitt renovert for over en milliard kroner, og er senere kåret til både Norges beste og mest romantiske hotell. Det er kanskje verdt å merke seg at morsdagen også er Valentines-dag...

– Vi har en egen hilsen for Valentines-dagen også, men de hilsningene kommer bare i nettavisa, opplyser Øvereng.

Les også

Nå har hun ork til å være mamma

Les også

Beate kåret til årets mamma

Les også

– Fint å bli satt pris på

Les også

Solveig Olea (33) er «Årets mor»

Kommentarer til denne saken