ØSTERSUND: For mens den nye klubblåta til Gullvikmoen har runget over gressmattene i Østersund, har klubbens førstelag valset over motstanderne i gruppespillet. Laget er klare for A-sluttspill som gruppevinnere med 22-0 i målforskjell.

Gullvikmoen-spiller Ailo Vars Vatne er veldig fornøyd så langt.

– Dette er veldig artig for oss. Vi hadde trua på at vi skulle gjøre det bra, men at vi skulle stå igjen som gruppevinnere og ikke slippe inn mål er litt overraskende. Nå som vi har startet så bra, så går vi selvfølgelig for å vinne hele cupen, sier spilleren.

Fredag møter Ailo og lagkameratene Verdal/Vinne 1. Det blir nok den tøffeste testen for laget så langt.

– Det blir nok en tøffere kamp for oss. Vi spilte mot Verdal/Vinne 1 i serien og tapte 1-0. Til tross for det har jeg trua på at vi vinner nå. Vi har spilt mye bedre i denne turneringen, sier avslutter en selvsikker Ailo.

Andrelaget til Gullvikmoen gutter 14 må nøye seg med et B-sluttspill etter å ha tapt 0-7 mot Brønnøysund torsdag. Klubbens gutter 13 lag er klare for B-sluttspill etter et knepent 1-2-tap mot svenske Ås IF. Laget endte dermed på sisteplass i gruppa med ett poeng.

Overhalla gutter 16 får argentinsk motstand

Overhallas gutter 16 lag møter argentinske CEF 18 Tucuman i åttendelsfinale i A-sluttspill fredag.

Kolvereid gutter 14 og 16 er klare for B-sluttspill. Det er også Liernes gutter og jenter 16 lag og Grong sitt gutter 14 lag også.

Jenter 14 laget til Namdalseid vant gruppa si og spiller åttendelsfinale mot Orkla IL 2 fredag ettermiddag.