Nærøy Frivilligsentral med full aktivitet

FULL AKTIVITET: Daglig leder Torunn Neerland i Nærøy Frivilligsentral kan fortelle om en planlagt aktiv høst - koronatilpasset sådan.

FULL AKTIVITET: Daglig leder Torunn Neerland i Nærøy Frivilligsentral kan fortelle om en planlagt aktiv høst - koronatilpasset sådan.

Tross koronatider arrangerer Nærøy Frivilligsentral aktiviteter hver eneste uke. Musikk, «kavel-kurs», konsert og britisk te-selskap står på plakaten for den kommende tida.

DEL

KOLVEREID: – Vi er veldig glade for å kunne tilby så mange aktiviteter til våre innbyggere, og vi tar selvfølgelig hensyn til smittevern, forteller daglig leder Torunn Neerland.

Aktiv høst

Neerland synes at Frivilligsentralen har en bra aktiv høst og er glad for at de makter å gjennomføre aktivitetene gitt situasjonen rundt smittefaren.

– Det er mange som har vært mye hjemme og som sikkert er sulten på litt kultur og aktivitet igjen. Dessverre er det litt begrensninger knyttet til antall deltakere, så det er viktig at de som ønsker å delta er litt «på» framover.

Allerede torsdag arrangeres allsang med Arne Martin Brun og Solveig Livik Solvang.

– Arrangementet er sydd sammen av gamle kjente sanger med gode historier til. Her blir det mulig for publikum å synge med, noe som oftest bidrar til høy trivselsfaktor, forteller Neerland.

Tradisjonsrikt te-selskap

I november blir det «Afternoon tea»; et ettermiddagsselskap tuftet på britiske tradisjoner. Nærøysund kulturskole vil stå for underholdningen.

– Innimellom allsangen på torsdag og te-selskapet vil vi arrangere kavel-kurs og konserter. Det er bare å følge med på hva som skjer, og interesserte kan oppsøke informasjon på vår Facebookside eller ta kontakt med sentralen, avslutter daglig leder Torunn Neerland.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken