NAMSOS: I halv tre-tiden lørdag melder Namsos kommune at en person har testet positivt på koronaviruset. De opplyser at vedkommende er av nærkontaktene til personen som fikk påvist smitte fredag:

– En av nærkontaktene til gårsdagens smittetilfelle, har testet positivt på korona i dag. Vedkommende har milde symptomer, opplyser kommunen om helsetilstanden til personen.

Smittesporinga har ført til at flere nå er satt i karantene.

– Smittesporinga har også ført til at 2 kohorter i Skoglyvegen barnehage er satt i karantene. Husstandsmedlemmene til disse, samt de andre ansatte og barna i barnehagen er satt i ventekarantene.

Kommunen opplyser at den smittede har vært innom en dagligvarebutikk på Rock City i Namsos, og oppfordrer folk med symptomer og å ha lav terskel for å teste seg:

– Den smittede har besøkt Rema 1000 Rock City torsdag 20.05. mellom kl. 15.00 og 15.45, og fredag 21.05. mellom kl. 15.45 og 16.30.

– Andre som har vært innom Rema Rock City på Ullvaren på følgende tidspunkt bes om å være obs på symptomer og ha lav terskel for å teste seg.

Her kan du lese om smittetilfellet som ble påvist fredag: Nytt koronatilfelle i Namsos – den smittede har vært innom flere forretninger