SNÅSA: Like før klokka halv åtte onsdag morgen meldte politiet om at stein hadde rast ned og ramlet over E6 ved Vegset camping i Snåsa. Dermed ble E6 stengt i begge retninger.

Operasjonsleder Ebbe Kimo bekrefter til Trønder-Avisa at raset skal ha gått i det samme området som tidligere ras, ved Langnesberga.

– Vegtrafikksentralen har overfor oss bekreftet at det er et kjent område. Vi er på tur til stedet, og det samme er en entreprenør. Vi ser ikke bort fra at E6 blir stengt, entreprenør har varslet at det kan bli aktuelt, sa operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa klokka 07.34.

«Passerte over vegen og ned i vannet»

En geolog er også sendt ut til rasstedet for å vurdere situasjonen.

– Melder varslet at en stein raste ned og at den passerte over vegen og ned i vannet. Det skal være litt spor av steinen på vegen fortsatt, men det påvirker ikke trafikken, som ser ut til å flyte forbi, sier Kimo.

I ei oppdatert melding klokka 07.54 melder operasjonssentralen at politiet nå E6 stenger E6 i begge retninger inntil personer med bedre kompetanse har fått vurdert situasjonen.

Trafikken lagt sør for Snåsavatnet

Vegtrafikksentralen meldte også at vegen ble stengt inntil geolog hadde undersøkt stedet.

Omkjøring ble lagt til Fv 763 på sørsida av Snåsavatnet.

Like etter klokka 12 meldte Vegtrafikksentralen at E6 var åpnet for trafikk igjen.