Nytt smittetilfelle i Lierne bekreftet

NYTT SMITTETILFELLE: En person i Lierne har testet positivt på Covid-19. Rådmann Karl Audun Fagerli forteller at kommunen har igangsatt smittesporing.

NYTT SMITTETILFELLE: En person i Lierne har testet positivt på Covid-19. Rådmann Karl Audun Fagerli forteller at kommunen har igangsatt smittesporing. Foto:

Rådmann Karl Audun Fagerli i Lierne bekrefter til NA at en person fra Lierne kommune har testet positivt på koronaviruset onsdag formiddag. 

DEL

LIERNE: – Jeg kan bekrefte at vi har fått et nytt koronatilfelle, og at det er igangsatt smittesporing og kartlegging av nærkontakter. Personen er ikke bosatt i Lierne, men er fra kommunen, sier Fagerli til NA.

Videre opplyser Fagerli at det var i tolvtida onsdag formiddag at den positive testen ble bekreftet, og at den er avlagt av en mann i alderen mellom 18 og 65 år.

– Jeg ønsker ikke å kommentere saken ytterligere på nåværende tidspunkt. Kommunen vil komme med en pressemelding om smittetilfellet i løpet av kvelden. Dette er en pågående sak, og vi har som sagt igangsatt smittesporing og kartlegging, sier rådmannen til NA.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken