TRØNDELAG: Natta i Namdalen har vært rolig ifølge politiets operasjonsleder, Wenche Johnsen.

Litt lenger sør, på Vikhamar i Malvik, rykket politiet i dag tidlig ut til Abrahallen etter melding om innbrudd. På Twitter skriver politiet at de på stedet fikk kontroll på en mann som vil bli anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og kjøring i ruset tilstand.

Varsler om is

Mandag melder Yr.no at det er lokalt fare for is i store deler av Trøndelag, på grunn av overgang til mildvær og regn som fryser på kald bakke. Unntaket er visse deler av kysten.

Det er anbefalt å være ekstra oppmerksom, da isen kan være vanskelig å se. Vurder bruk av brodder og beregn ekstra tid til transport og kjøring. Det kan være lokalt vanskelige kjøreforhold og transporttjenester kan bli påvirket.

Vegarbeid

E6 Tjorodalmyra i Namsskogan – E6 Furuli skole i Namsskogan

Vegarbeid, ett påvirket kjørefelt, gyldig mellom 07:00 og 19:00 hver dag fra 22.01.2023 til 31.01.2023. Lysregulering.

Starttid: 22.01.2023 kl. 00:00. Beregnet sluttid: 01.02.2023 kl. 00:00.

Hos NA i dag

Av 167 sjuendeklassinger i Namsos kommune,er andelen som harsvart at de har blitt utsatt for mobbing fra andre elever på skolen to-tre ganger eller oftere på skolen urovekkende stor. – Slik skal vi ikke ha det i Namsos-skolene, sier kommunalsjef Arnt Ivar Jakobsen.

Det er åpnet for ny søknadsrunde om strømstøtte for lag og foreninger – noe Monica Sagmo Hestvik og UL Fram skal benytte seg av. Strømregninga i desember var dobbelt så høy sammenliknet med regninga for desember i 2021.

Namsos barneskole har i dag Fredrik Steinsvik som konstituert rektor – og nå har kommunen lyst ut stillinga på nytt etter at det ikke kom inn noen søknader sist.

Andre nyheter

En 72 år gammel mann er mistenkt for å ha drept ti mennesker i Monteray Park nær Los Angeles søndag. Natt til mandag norsk tid kunne politiet bekrefte at den antatte gjerningsmannen var funnet død i en hvit varebil.

Politiet gikk søndag kveld like før klokka 22 norsk tid til aksjon mot en hvit varebil i byen Torrance, en halvtimes kjøretur fra Monterey Park.

– Da politiet forsøkte å stanse bilen kjørte den inn på en parkeringsplass. Da politifolkene gikk ut av bilen hørte de ett skudd fra innsida av bilen, sa Luna på pressekonferanse.

Det skriver NRK på sine sider.

Pakistan er rammet av et landsomfattende strømbrudd i morgentimene mandag, opplyser regjeringa i Islamabad.

Elektrisitetsnettet brøt sammen mandag morgen lokal tid. Arbeid pågår for å gjenopprette strømforsyninga, står det i en uttalelse fra energidepartementet i Islamabad.

Det skriver NTB.