RØRVIK: – Odd Nordstoga har gjennom flere år vært en hyppig gjenganger blant publikums artistønsker. Jeg er veldig glad for at vi endelig kan innfri ønsket, sier festivalsjef Beathe Lothe.

Mandag ettermiddag bekrefter Rørvikdagan i sitt ferskeste artistslipp at Odd Nordstoga – musikeren fra Vinje i Telemark – er klar for festivalen.

Nordstoga entrer scenen i Rørvik fredag kveld. Festivalsjef Beathe Lothe mener det er naturlig at de henter 50-åringen til festivalen.

– Odd Nordstoga er en folkelig formidler av norske musikktradisjoner, samtidig som han fornyer sjangeren med tekster og musikalske impulser som beskriver livene vi lever i dag. Han er allsidig, men aldri forutsigbar. Når han i tillegg har med seg en bunnsolid besetning av musikere, er Odd Nordstoga et naturlig navn på Rørvikdagan-plakaten, sier Lothe.

Årets Rørvikdagan går av stabelen siste helga i juli.

Fra tidligere er det kjent at Highasakite, Broiler, Maria Mena, Freddy Kalas, deLillos, Kurt Nilsen, Luke Elliot, Henning Kvitnes og Backstreet Girls er klare for Rørvikdagan 2023.