Åpner butikk i fjøset

I ti år har Kjersti Kvam Buvik drevet Lunula Velvære i Namsos. Nå åpner hun i tillegg butikken Lunula Velvære og Interiør hjemme på Hatland Gård på Ristad.

Hun har lenge hatt et ønske om å skape noe på heimebane, og i april i år gikk hun i gang med prosjektet.

Å jobbe her er bare kos, og det er jo derfor jeg gjør det, fordi det er koselig å holde på med. Så tenker og håper jeg at det kommer masse kunder framover.

Kjersti Kvam Buvik

Fant bjørnespor

Onsdag ettermiddag ble det funnet ferske bjørnespor på Namdalseid. Etter all sannsynlighet er det snakk om en liten bjørn.

Sporene er nå registrert, men foreløpig kommer det ikke til å bli foretatt noe i forhold til observasjonen.

Det blir lagt inn i Rovbasen, så blir det ikke gjort noe mer enn det. Jeg vil tro saueeierne i området vil holde ekstra tilsyn, men det er ikke sikkert den der gjør noe som helst skade på sauene. Vi får bare avvente å se.

Knut Nordfjellmark, rovviltkontakt i Namsos

Gode tider for Sirkus

Etter å har vært stengt i mange måneder, kunne Sirkus Bytomta åpne dørene tidlig i sommer. Det er det svært mange som er glade for.

For hver eneste helg siden åpninga har alle inngangsbillettene blitt utsolgt. Billettene til kommende lørdag ble eksempelvis utsolgt på under et kvarter.

Det har vært jevnt trykk hele vegen, og det har vært veldig bra besøk. Vi har blitt utsolgt hver helg. Vi merker at interessen har økt for å komme hit på fredagene også, så det er kjempeartig.

Petter Aar, daglig leder Sirkus Bytomta

Ingeborg valgt ut blant 13.000 søkere

Ingeborg Bodzioch (54) fra Namsos er en av 13.000 kunstnere som har søkt om å være med på The Royal Academy summer exhibition i London.

Nå er hun nominert med sitt kunstverk «Bundle of Joy». Bare det er en stor prestasjon i seg selv.

Nå håper jeg at jeg får være med videre. Det er spennende.

Ingeborg Bodzioch

Klar for folkefest

Lørdag braker det løs for den første sommerferstivalen i regi av Leka brygge. 20 personer er nå i sving for å gjøre klart til storinnrykk av festivalgjengere.

På plakaten står artister som Bjarne Brøndbo, Kings of Queen og Gras. Arrangørene ser fram til å ta imot både artister og publikum.

Vi er ikke så erfarne som festivalarrangører, men vi prøver å gjøre vårt beste. Og vi har store forventninger til at det blir ei bra helg med mange gode artister på plakaten.

Lasse Sørli