NAMDALEN: Livet går sin vante gang i Namdalen og politiets operasjonsleder, Trond Volden, forteller at det ikke har skjedd noe tull og tøys natt til fredag.

– Det har vært stille og rolig. Det virker som en rolig førjulstid og det er bra.

Klarvær

Det er meldt stort sett pent vær denne fredagen. I ytre strøk vil temperaturene ligge på rundt null grader, mens gradestokken vil holde seg på minussida i midtre og indre del av distriktet. Kaldest blir det i Røyrvik hvor Yr melder at minimumstemperaturen vil ligge på rundt 8 kuldegrader.

Gikk du glipp av gårsdagens nordlys? Frykt ikke, for i kveld kan du igjen få sjansen til å oppleve lysfenomenet. Klikk her for å sjekke nordlysvarselet for din kommune.

Les også

Se lesernes nordlys-bilder

Hos NA i dag

Sigrid Elise Tviberg (27) er ansatt som ny ungdomsarbeider i Nærøysund kommune. – Engasjementet, optimismen og energien til ungdom driver meg, og jeg trives godt med å jobbe for ungdom, sier Tviberg til NA.

Ideen om landbasert oppdrett i Nærøysund ble til i sjøkanten. I løpet av neste år håper Thomas Williksen og Vegar Livik å sette spaden i jorda på Kråkøya. Klikk på linken under for å lese mer om saken.

Les: Satser milliarder på neste kapittel: – Handler om å skape noe for kommende generasjoner

Andre nyheter fra natta

Rådgiveren til Ukrainas president Zelenskyj sier de antar opptil 13.000 soldater er drept i krigen mot Russland.

USA har tidligere sagt de tror 100.000 soldater er drept på ukrainsk side, og like mange på russiske side. Ifølge FN er minst 6655 sivile ukrainere drept etter at Russland angrep Ukraina 24. februar. Blant dem er 419 barn. Tallet er trolig høyere, ifølge FN.

Det skriver NRK på sine sider.

Les også: Shafii (38) skal ha blitt drapstruet og utsatt for rasisme. Så skjedde noe han aldri før har opplevd: – Ikke til å tro

Torsdag kveld begynte det å brenne på Charlottenlund ungdomsskole i Trondheim.

Brannen skal ha skjedd inne i et kontorbygg.

23.53 ble det meldt at brannvesenet hadde kontroll på brannen.

Fredag morgen sier operasjonsleder Ebbe Kimo til Nidaros at det blir nærmere undersøkelser av brannen.

– Vi har en mistanke om at den kan være påsatt. Det er ingen annen rimelig årsak til at det skulle begynne å brenne.