Gå til sidens hovedinnhold

Politiet trenger hjelp for å komme i kontakt med mulig vitne

Politiet etterlyser en eldre mann som har kommet med informasjon i forbindelse med søket etter savnede Amanuel Tewelde Tela.

RØRVIK: Søndag kom en eldre mann i prat med en gruppe letemannskaper ved Østre gravlund på Rørvik, og nå ønsker politiet å komme i kontakt med mannen.

– Han har snakket med noen av letemannskapene ved det hvite bygget på Østre gravlund på Rørvik, og har kommet med opplysninger som vi trenger å verifisere. Vi vet ikke om han var alene på kirkegården, men han var i alle fall alene da han snakket med letemannskapene, sier Frithjof Pedersen, avsnittsleder i politiet i Ytre Namdal, som beskriver det som svært interessant for politiet å komme i kontakt med det som er et mulig vitne i saken.

Han legger til at det har gått ut informasjon om at den eldre mannen hadde stokk, men at folk skal se bort fra det.

– Det må ikke folk legge vekt på, for det tror jeg ikke stemmer, sier Pedersen, som håper at enhver som besøkte kirkegården mellom klokka 12.00 og 16.00 denne dagen melder seg til politiet.

Ellers oppfordres publikum til å snakke med eldre menn i deres familie og bekjentskapskrets, og spørre om det kan være dem politiet er ute etter.

Politiet kan kontaktes på tlf. 02800, tipstelefon 73 48 94 00 eller via privat melding til politiet i Namdalen på Facebook.

Kommentarer til denne saken