NAMDALEN: – Ingenting har skjedd i natt. Jeg har faktisk ikke snakket med patruljene i Namdalen.

Slik beskriver operasjonsleder i politiet, Anlaug Oseid natta i Namdalen.

– Det har vært veldig rolig i hele Trøndelag.

Samband innstilt

Torghatten Midt meldte klokka 07:37 at fergestrekninga Eidshaug-Gjerdinga er innstilt inntil videre på grunn av tekniske problemer.

Dagens strømpris

I dag vil gjennomsnittsprisen på strøm være 126 øre per kWh i Trøndelag. Aller dyrest vil den være mellom klokka 08:00 og 09:00, da vil prisen være 146,80 øre per kWh.

Til sammenlikning vil prisen i Oslo i dag være 255,74 øre i gjennomsnitt.

Været i dag

Stort sett i hele Namdalen er det meldt sol i dag, men i indre strøk ligger det an til å bli mer skyer enn i ytre strøk. Lengst ut mot kysten vil det i løpet av formiddagen bli plussgrader, men også i dag vil det blåse litt. På Rørvik kan det fra morgenen bli vindkast opptil 19 m/s, før det mot formiddagen synker ned til 15 m/s. I indre strøk vil temperaturene ligge under null. I Namsskogan vil det også blåse, og det kan på formiddagen i dag bli vindkast på 23 m/s.

Farevarsler fra Yr:

Det er fortsatt fare for at det kan oppstå gress- og lyngbrann i snøfrie områder så lenge det ikke kommer nedbør av betydning.

Mellom Rørvik og Støtt er pågår det fortsatt periodevis stiv kuling. Det er anbefalt å ikke dra ut i småbåt.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Søraust stiv til sterk kuling utsette stader, kan hende liten storm på kysten. Opphald og periodar med sol.

Vegarbeid

I kveld og i natt vil det foregå vegarbeid på E6 mellom Harran og Nes i Grong. Fartsgrense kommer til å være 50 km/t, og vegen kan bli stengt i opptil 15 minutter. Arbeidet starter klokka 22:00 i kveld, og forventes ferdig klokka 06:00 i morgen tidlig.

På fylkesveg 17 ved Eldsveet i Namsos kommune, vil det i dag foregå vegarbeid. Ett kjørefelt vil være påvirket. Arbeidet starter klokka 07:00, og er beregnet ferdig klokka 16:00 i ettermiddag.

Demokrat vant over republikaner

Republikaneren og tidligere visepresidentkandidat, Sarah Palin, tapte for demokraten Mary Peltola i det amerikanske kongressvalget. Det betyr at det er en demokrat som fyller Alaskas eneste sete i Kongressen.

Det har tatt lang tid å utkåre en vinner på grunn av valgsystemet i delstaten. Velgerne rangerer alle kandidatene ut ifra hvem de foretrekker.

Mer fra NA

Mandag starter Silje i sin nye stilling som advokat i Namsos kommune. Etter å ha jobbet seks år i privat sektor, gleder hun seg til å bidra til å styrke rettssikkerheten i kommunen.

Det er ikke lenge igjen til adventstida starter, og mange tok turen for å delta i årets julegrantenning på Festplassen i Namsos. Flere har allerede sikret seg en god dose julestemning.