Gå til sidens hovedinnhold

Savnet mann funnet i god behold

Politiet trappet litt over midnatt opp en større redningsaksjon etter en 87 år gammel mann. Etter kort tid var mannen funnet.

Den eldre mannen som var savnet fra en institusjon i Snåsa er nå funnet i god behold. Det melder politiet kl. 0.38 søndag.

Det var en time før midnatt at politiet meldte at en 87 år gammel mann med demens var savnet fra Snåsa sykehjem.

– Vi har nettopp kommet fram til stedet og har nå to hundepatruljer i søk, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen ved Trøndelag politidistrikt kl. 0.15 søndag.

Ble borte tre timer før midnatt

Mannen skal ha blitt borte fra institusjonen rundt kl. 21.00. Han var da iført mørk bukse, rutet mørk flanellsskjorte og muligens sandaler. Mannen har hvitt hår og briller.

I tillegg til hundepatruljene har politiet også tatt i bruk en drone i søket, og flere ressurser er tilkalt.

– Vi har tilkalt mannskaper fra Røde Kors, Norske redningshunder og Norsk folkehjelp. Et Sea King helikopter er også på vei til stedet, sier Olsen.

Søk uten resultat

Politiet har allerede gjort søk på et par adresser uten resultat. Operasjonslederen sier at politiet er veldig interessert hvis noen har gjort observasjoner av en mann lørdag kveld som passer til beskrivelsen.

Men rundt en og en halv time etter at politiet meldte mannen savnet, kunne de melde at vedkommende var funnet i god behold.

Kommentarer til denne saken