NAMSOS: Førstkommende lørdag er det nemlig duket for en retur til NTE Arena for bandet som hadde stor suksess her med sin påskekonsert tidligere i år. Den ble strømmet over det ganske land, og også denne gangen vil det være mulig å følge arrangementet via nett.

– Vi vil prøve å gjenskape suksessen fra påskeaften, en konsert som ble strømmet av utrolig mange, sier Eskil Brøndbo.

Publikum skal føle seg trygge

Den gangen måtte publikum holde seg hjemme, men nå er situasjonen en annen. Og pågangen har vært stor.

– Det er så å si utsolgt, men det kan hende vi får frigjort noen plasser, forteller Brøndbo i påvente av helgas opptreden.

Han sier at bandet tar sikkerheten på største alvor, og at alle som kommer på konserten skal føle seg trygge med tanke på smittevern.

– Vi skal ha det artig, men det viktigste er at publikum føler seg trygge, sier Brøndbo.

– Det blir som et tv-program

Tore Strømøy har i en årrekke sporet opp folk over hele kloden, men lørdag skal han lete etter svar helt andre steder. Foruten å lose publikum trygt gjennom kvelden, skal nemlig den folkekjære programlederen intervjue flere gjester underveis.

Hvilke gjester det er snakk om er i skrivende stund en liten hemmelighet, men Brøndbo kan avsløre at Strømøy skal intervjue andre norske artister om hvordan deres arbeidsliv fortoner seg i disse spesielle tider.

– Det blir intervjuer med folk som er mye ute på vegen, sier Brøndbo hemmelighetsfullt.

Selv om de fleste billettene er revet bort, så vil det som sagt være mulig å følge begivenheten via nett – noe som slettes ikke trenger å være en dårlig erstatning.

– Det er ikke bare snakk om en konsert, det blir som et tv-program, forteller Brøndbo, som i alle fall kan love publikum et heltent band førstkommende lørdag:

– Namsos Allstar er i superform!

Konserten streames på NAs nettside 31. oktober – om du ikke er en av de heldige som allerede har sikret deg billett.