NAMSOS: Torsdag publiserte vi saken om den frekke finta på 16-åringens firehjuling.

– Jeg skulle kjøre en tur i matfriminuttet, og oppdaget med en gang at noen hadde byttet ut bakluka. Den som var satt på var delvis smeltet, og hadde dessuten en lås. Det var ikke lås på bakluka mi, fortalte Aglen til NA.

16-åringen går førsteåret på Olav Duun videregående skole i Namsos og var irritert på at noen kunne være så frekk.

Delt av mange

Saken ble lest av mange, og flere delte også innlegget som faren til Petter – Torfinn Aglen – hadde lagt ut på Facebook.

Alt oppstyret gjorde trolig inntrykk på personen som sto bak stuntet, og i løpet av fredagen hadde en angrende synder gjort opp for seg.

«Da kan vi meddele at luka kom tilrette idag. Det e godt å sjå at det finnes noen som har samvittighet og MOT til å ordne opp etter seg, det står det respekt av! God helg!» skrev Torfinn Aglen på Facebook.

Byttet i skoletida

– Petter oppdaget at den originale bakluka var satt på plass igjen da han skulle kjøre fra skolen i dag. Vedkommende som står bak dette har altså byttet om bakluke i skoletida. Det synes vi er veldig modig og flott gjort, sier Aglen til NA.

Verken han eller Petter vet hvem som står bak, men de vil uansett rette en takk til vedkommende – som tydeligvis fikk kalde føtter.

Dermed fikk saken en lykkelig slutt...