Gå til sidens hovedinnhold

Sladding i Raabakken, museår og skjenke-krangel: Her er lørdagen oppsummert

En knust støtfanger ødela ikke humøret til Bent Kvilås (34), som har bil og mekking som hobby, da han og mange andre møtte opp til sladding i kontrollerte former i Raabakken lørdag.

Det er bare glassfiber, og dette skal jeg fikse selv. Jeg tror støtfangeren er reparert et par ganger før også.

Bent Kvilås

Vinterkjøringa i Raabakken motorstadion ble en kjempesuksess. 15 minusgrader og snøfall skremte ikke motorinteresserte namdalinger, som møtte opp i hopetall.

Hos Anne Berit Olsen på Laurbærbarn ser 2021 til å bli et skikkelige museår. Danske designer-mus er i ferd med å invadere namdalske heimer.

Men inngangen på 2021 har vært tung for både Olsen og deler av handelsnæringa. Nå har designer-mus blitt redninga i en ellers rolig måned.

Vi tok inn et stort parti i butikken før jul, men allerede rundt nyttår var det ikke ei mus igjen. Nå har vi fått ny forsyning og de har hjulpet både på salget og humøret.

Anne Berit Olsen

Nesten hele sommersesongen gikk uten at Sturla Hansen serverte alkohol ved Kjelleidet camping i Bindal – før det skulle vise seg at skjenkebevillinga hadde vært innvilget hele tida.

Hele 2020 var et vanskelig år. Vi fikk mange avbestillinger, og tenkte vi kunne skape litt gevinst ved å ha alkoholsalg. Men den muligheten ødela kommunen.

Sturla Hansen

Assisterende rådmann, Lena Fuglstad, sier det Ikke var en intensjon om å stikke kjepper i hjulene.

Politikerne i Namsos sa ja i 2016, og går nå på nytt inn for å gi eieren av Høknes gård, Ivar Andreas Sellæg Asbøll, tillatelse til å rive våningshuset på Høknes gård – hvor den eldste delen er fra 1855.

Jeg slipper ikke jubelen løs riktig ennå, men det er veldig positivt at politikerne i planutvalget sier ja, så får vi se hva som blir resultatet denne gangen.

Ivar Andreas Sellæg Asbøll

Planen om alt går som planlagt, er å rive trønderlåna som er datert til perioden 1855–1955 (bygd i flere etapper) til fordel for et helt nytt våningshus basert på hovedhuset som sto på gården fra omkring 1750.

Kommentarer til denne saken