NAMDALEN: Det har vært helt rolig i Namdalen i natt opplyser operasjonsleder i politiet, Wenche Johnsen.

– Politiet i Namdalen har ikke hatt noe å gjøre i natt, nei.

Lenger sør i fylket, på Fosen, meldte politiet om ei trafikkulykke søndag kveld. I 23-tida kunne politiet bekrefte at en person var omkommet. Alt tyder på at det har vært ei singelulykke.

Personen var alene i bilen, men et Sar Queen redningshelikopter ble sendt til området for å utelukke at det var flere personer involvert, ifølge Trønder-Avisa.

Finværet fortsetter

Det blir enda en ny dag med solskinn i Namdalen. Temperaturene kommer stort sett til å holde seg under null grader I ytre strøk vil temperaturene var noe høyere enn lenger inn i landet. På Rørvik er det meldt -1 grader på det varmeste i dag, men det er meldt vindkast på 12 m/s. I indre strøk vil temperaturene variere mellom -6 og -8 på formiddagen i dag.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Østlig bris, økning til stiv kuling utsatte steder, fra i ettermiddag liten kuling. Klarvær. I indre strøk delvis skyet, stort sett oppholdsvær.

Vegarbeid

I dag foregår det vegarbeid på fylkesveg 7040 mellom Førrineset og Åsvang i Overhalla. Arbeidet begynner klokka 07:00, og er beregnet ferdig 15:00 i ettermiddag. Det kommer til å være manuell dirigering på strekninga.

På Grøndalselvbrua på E6 i Grong og Namsskogan kommune vil det fra i dag foregå vegarbeid. Beregnet sluttid er 23. desember. Fra mandager til onsdager vil arbeidet foregå mellom 07:00 til 19:00, mens torsdager og fredager mellom 07:00 og 16:00. Fartsgrense er 50 km/t.

Strømprisene øker

I nord kostet strømmen søndag mellom 20 og 33 øre. Men i dag vil prisen gjøre et hopp både i Midt-Norge og Nord-Norge, og det vil være en snittpris på 1,78 kroner på kWh. På det meste i dag, mellom klokka 9 og 10, vil prisen ligge på 3,14 kroner per kWh i hele landet, ifølge NRK.

Årsaken for prishoppet er innfrysing av nordsvenske elver. Da går produksjonen kraftig ned mens isen skal legge seg jevnt. Denne prosessen skjer i løpet av et par dager, og allerede på onsdag er det regnet med at strømprisen går tilbake til det normale.

Mer fra NA

Barndomsvenninne og navnesøstre Ingrid og Ingrid fra Namdalseid har på hver sin kant av landet startet for seg selv. Nå leverer begge to økonomitjenester fra Namsos og Asker.

Eskil fra Overhalla skjønte ikke hvorfor ordføreren deltok årsavslutninga for friidrett-året. Til hans store overraskelse ble han tildelt Overhallas kulturpris 2022 for sin innsats i friidrettens tjeneste.

Les forrige ukes eiendomsoverdragelser