Tema

tirsdag 04.08 2020

Brede Moe skadd:

- Om det tar ei, tre eller fem uker vet jeg ikke

Brede Moe måtte gå av banen med strekk i låret under søndagens kamp mot Strømsgodset. Det er usikkert når han er tilbake på banen.

Blinkfestivalen innleder høstsesongen for Stenseth & co.

Spent på «koronasprint»

Ane Appelkvist Stenseth vet lite om hva som venter henne når hun fredag kveld igjen skal ikle seg startnummer.

Danket ut gutta og vant drømmetur

Siri Aune (52) trener minimalt, men fikk maks utbytte. For seieren i ei stor golfturnering på Stiklestad gir ei ukes drømmetur til Tyrkia.

mandag 03.08 2020

Får ønsket oppfylt, men har ei bønn til namdalingene

Når Overhalla IL arrangerer medvindstevnet i friidrett lørdag, så opplever arrangørene akkurat det; medvind. Samtidig har arrangørene en bønn til alle unge friidrettsutøvere i Namdalen.

søndag 02.08 2020

Lærerik norgesmesterskap i strandvolleyball for libyggen Sigurd

Lange dager, tøffe kamper og bratt læringskurve i mesterskapsdebuten

Sigurd Gjertsås (18) fra Lierne og Ørjan Indgul Skogset (18) fra Inderøy beskriver junior-NM som både heseblesende og lærerik. Etter seks dager med spill i to NM-klasser tok duoen 21.- og 15. plass.

Kulegutta spisser NM-formen

Stig Ove Dahlen Selnes fikk 5.16 i sitt beste godkjente kast. da Nord-Trøndelags to beste kulestøtere leverte bra i onsdagens kveldsstevne på Steinkjer.

Mange deltok på skytterstevne på både Høylandet og Overhalla

Vilde (13): – Det er godt å endelig være tilbake på skytebanen

Endelig var ventetiden over for Vilde Wahl – lørdag deltok ungjenta fra Kolvereid i sitt første stevne siden korona-inntoget og vant sin klasse. Nå gleder hun seg til landsskytterstevne på heimebane.

lørdag 01.08 2020

Tromsø overmannet Stjørdals-Blink

Morten Strand og Stjørdals-Blink hadde overtaket til pause, men serieleder Tromsø slo hardt tilbake i andre omgang og sikret alle poengene på Alfheim.

Ranheim tok tre poeng med Alte på benken

Ranheim lå under til pause men snudde kampen mot Kongsvinger og vant 3-2 på hjemmebane fredag kveld.

fredag 31.07 2020

Ruben (20) i Ranheim-troppen: – Gir alt om muligheten byr seg

I kveld er Ruben Alte (20) for første gang i førstedivisjons-troppen til Ranheim. Unggutten håper å få spilletid mot Kongsvinger og mener at alt annet enn tre poeng er for dårlig på hjemmebane.

– Egentlig er han en veldig undervurdert spiller. Det er ikke han som står i solskinnet hele tida, men Brede er en spiller som gjør alle rundt seg god.

Med tallet 18 på ryggen, står namdalingen som en bauta i midten av forsvarsrekka til Norges beste fotballag.

Stabæk stanset Brede Moes og Bodø/Glimts seiersrekke

Stabæk satte en stopper for Brede Moes og Bodø/Glimts seiersrekke. 2-2 og poengdeling ble resultatet på Nadderud torsdag.

Bodø/Glimt skriver historie. Midt i eventyret står Brede Moe fra Flatanger

Med tallet 18 på ryggen, står namdalingen som en bauta i midten av forsvarsrekka til Norges beste fotballag.

Skogen på benken i RBK-seier

Libyggen Sondre Skogen (19) ble sittende på RBK-benken da Viking ble slått 3-0 på Lerkendal torsdag kveld.

torsdag 30.07 2020

Det spøker for herrelaget til Namsos håndballklubb

Har tre spillere, ingen trener og ikke fellesøkter: – Tviler på at vi stiller lag

Kun tre herrespillere i Namsos håndballklubb har meldt seg før kommende sesong. Lagleder for seniorene, Kristoffer Borgan, tror det spøker for 4. divisjonslaget, men sportslig leder Jarl Espen Sjursen lover at klubben stiller lag – selv på bekostning av G20-troppen.

Fra 21. plass i U19-NM til mer mesterskapsspill

Sigurd Gjertsås (18) fra Lierne og Ørjan Indgul Skogset (18) fra Inderøy spilte seg til 21.plass i 19-årsklassen i junior-NM i sandvolleyball onsdag. Allerede fredag gyver de løs på U21-mesterskapet.

Lar junior- og seniorløpere beinfly med regionlaget

En real løpetur står på programmet for junior- og seniorutøvere som vil trene med regionlaget i langrenn.

onsdag 29.07 2020

Skytterlagenes samkjøring gir økt påmelding

Naboskytterlagene Overhalla og Høylandet er klar for heftig helg på skytebanen når Sommerstevne og Loddoengstevnet går av stabelen i helga. Mange skyttere er påmeldt til begge stevnene.

Letter på smittevernet for for barne - og ungdomsidrett

Fra lørdag 1. august letter regjeringa på restriksjonene og gir barne- og ungdomsidretten og gir unntak fra enmeters-regelen.

Slik lever Sakariye (15) i Rosenborg: – Føler meg heime i Trondheim

Livet i trønderhovedstaden smiler for Sakariye Farah Shidane (15). Overhallingen stortrives i sin nye hverdag som Rosenborg-spiller, hos sin nye vertsfamilie og på skolen: – Jeg har ikke angret en dag, sier han.

tirsdag 28.07 2020

Fotballspillere over 13 år må bestå «koronakurs» – ellers får de ikke delta

Namdalske fotballedere frykter flere faller fra

Namdalske ungdoms- og seniorfotballspillere må bestå et «koronakurs» før de får komme tilbake på gressmatta etter sommerferien. Klubbene håper spillerne beholder motivasjonen og tror de fleste vil gjennomføre kurset.

Sondre (19) scoret to for Rosenborg 2

Sondre Skogen (19) ble tomålsscorer og matchvinner da Rosenborg 2 tok sin første seier for sesongen. Trondheimslaget slo Fløy-Flekkerøy 2-0 på bortebane mandag kveld.

Grongning klar for landslagssamling

Nina Solum (15) fra Grong IL er klar for juniorlandslagssamling i volleyball.

Morten Strand og Stjørdals-Blink tok sin tredje strake seier

Morten Strand og lagkameratene i Stjørdals-Blink slo Strømmen 2-1 på hjemmebane mandag kveld. Dermed står stjørdalingene nå med tre strake seire i førstedivisjon.

mandag 27.07 2020

Aksel har åpnet sportsbutikk på Kongsmoen

Selger mye mer over disk enn i nettbutikken

– En av de første dagene var det en nordlending som lurte på om vi drev med romfart også, humrer Aksel Lona. Han er innehaver av AXL Sport og Fritid, som ligger i de gamle lokalene til den nedlagte Coop-butikken på Kongsmoen.

Sivert (23) satte Magnus Carlsen på plass og ble Norges «Fantasy»-konge

Libyggen Sivert Gjertsås gruste verdens beste sjakkspiller, Magnus Carlsen, i siste runde av «Fantasy Premier League» og tok seieren i den norske «Fantasy»-ligaen . I tillegg ble han nummer ni på verdensrankingen i fotballspillet som har nesten åtte millioner spillere.   

søndag 26.07 2020

Bodø/Glimt overbeviste igjen

Ti strake seirer for Brede & Co!

Bodø/Glimt-toget fosser videre og virker ustoppelig på veg mot det som kan ende med et historisk seriegull for Brede Moe og lagkameratene.

– Må ha litt spenning i livet

Stephan Schüler har aldri i løpet av sitt 53-årige liv verken svømt eller syklet så langt som han gjorde i helga. Han mener det bare er sunt å gå litt ut av komfortsonen.

Få løp Blodslitet: – Bedre enn ingenting

Til tross for korona ble den 19. utgaven av Blodslitet arrangert søndag - dog i en forenklet form med kun 17 deltakere.

lørdag 25.07 2020

Julie (14) debuterte med andreplass

Julie Røthe Lysberg viste muskler i det 15 kilometer lange terrengløpet Riasten lørdag. 14-åringen fra Namsos løp inn til andreplass i sin klasse.

fredag 24.07 2020

Inviterer til et av sommerens få terrengløp

Klart for koronavennlig blodslit

Det vanvittige blodslitet går av stabelen som en forenkla utgave i år, men arrangørene kan garantere at høydemeterne vil bli like brutale som vanlig.

– Det er rett og slett litt galskap

I helga er det klart for ultratriatlon i Namsos. Geir Hanslien er en av to som skal svømme åtte kilometer, sykle 35 mil og løpe 85 kilometer fra lørdag til søndag.

torsdag 23.07 2020

– Må bli bedre i alle faser

Lierne-trener John Arne Vestnor gleder seg til spill i 1. divisjon igjen, men sier de skal trene mye og godt nok for å være best mulig forberedt til sesongen begynner.

onsdag 22.07 2020

Full forvirring om ny Rørvik-spiller

Sindre Lie som først ble meldt klar for Rørvik IL Fotball, har foreløpig bare en skriftlig avtale om å trene med klubben i første omgang. Han er fortsatt under kontrakt med gamleklubben Fram Larvik.

tirsdag 21.07 2020

Hallvard Granli (19) er stor Leeds-fan

Brøler av glede for opprykk

Han beskriver seg selv som hjernevasket. Hallvard Granli er en av få unge Leeds-supportere her til lands, og i helga kunne han endelig juble for at den gamle storheten er tilbake i Premier League – 16 år siden forrige gang.

Ranheim tapte toppkampen - med Sondre fra Spillum på benken

Sondre Klingen Langås fra Spillum var for første gang denne sesongen med i kamptroppen til Ranheim, men ble sittende på benken da Tromsø vant 2-1 tirsdag kveld.

Rørvik møter Steinkjer i andre runde av NM

– Det bruker å bli et fartsfylt oppgjør

Spillende trener på Rørvik, Anders Morken, sier de er klare til å gi alt i kampen mot Steinkjer i andre runde i NM, som etter planen skal spilles 22. august.

mandag 20.07 2020

Engasjerte ungdommer bygger sandvolleyballbane

De har lenge savnet en møteplass på sommeren. Nå tar ungdommene på Høylandet tak og bygger en ny sandvolleyballbane som snart står klar.

søndag 19.07 2020

Ørjan (15) mener at alder ikke bør være en hindring for å prøve noe nytt

– Det var takket være korona at jeg begynte på friidrett

For mange kan det virke «skummelt» og prøve en helt ny idrett for første gang som 15-åring. Det var det ikke for Ørjan, som takket være koronatida sluttet i fotballen til fordel for friidretten.

Ny trener klar for Flatanger

Etter å ha sett etter en trener i lang tid, har Flatanger fotball nå funnet den rette. Per Inge Aagard flytter heim og blir trener for 5. divisjonsklubben sammen med nåværende trener Karl Ivar Dahle Høstland.

fredag 17.07 2020

Se resultatlistene fra seriestevnet på Overhalla

I både korona- og ferietider ble det likevel arrangert seriestevne på Svenningmoen torsdag kveld.

Populært sykkelritt allerede fulltegnet

Gran Fondo Strade Statskog arrangeres også i år

Med ekstra smittetiltak gjennomføres blandeveisklassikeren Gran Fondo Strade Statskog også dette året. Rittet er allerede fulltegnet med 200 deltakere.

torsdag 16.07 2020

– Jeg lyver hvis jeg sier at førsteplassen ikke er viktig nå

Med 12.600 poeng, 493 innsjekkinger og 40 turmål topper Inger Lise Brækkan årets Opptur-kampanje. Med to måneder igjen av konkurransen innrømmer hun at hun helst vil beholde førsteplassen.

Tilbyr sommerkarate på Rørvik

Rørvik karateklubb ønsker å få folk opp fra sofaen og i aktivitet denne sommeren. De tilbyr derfor karatekurs og sosiale sammenkomster med grilling for alle som har lyst.

Beach-håndballbane klar til bruk

Etter 14 dagers arbeid står en flunkende ny beach-håndballbane klar på Spillum. Namsos håndballklubb håper at mange vil ta i bruk banen denne sommeren.

onsdag 15.07 2020

Grethe Tyldum slo Maria Wågans rekord på Bislett, mens Øvereng vant sitt heat

Løperen fra Høylandet tok andreplassen i sitt heat, og knuste sin egen rekord – men også rekorden til Namdalens løpedronning.

Ole Herman og Markus sykler Norge på langs:

– Det norske folk er veldig gjestfrie

Ole Herman og Markus fikk en sprø ide i koronatida om å sykle Norge på langs. Nå tre måneder etter er de halvvegs på turen som går fra Nordkapp til Lindesnes.

– Ønsker å overraske så mye som mulig

Det har vært en svingende sesongstart for Stjørdals/Blink i 1. divisjon, som står med tre poeng på tre kamper så langt. Lekværingen Morten Strand sier målet for sesongen er og berge plassen.

tirsdag 14.07 2020

Sikter seg inn mot personlige rekorder

Fredrik Øvereng og Grethe Tyldum har begge satt seg et mål om å slå sine personlige rekorder når de løper det tradisjonsrike Sommerstevne på Bislett stadion onsdag kveld.

mandag 13.07 2020

Simen Nysæter drømmer om nok et stevne i Namsos

– Vi går bare og krysser fingrene

Simen Nysæter har utnyttet koronaperioden godt, og mener han aldri har vært i bedre fysisk form. Den store drømmen er at samfunnet åpner opp, slik at det kan bli arrangert nok et proffstevne i Namsos i desember.

fredag 10.07 2020

Raja etter møte med NFF: – Vil gjøre ei vurdering

Kulturminister Abid Raja har fått oversendt Norges Fotballforbunds protokoll for gjenåpningen av breddefotballen og ber nå helsemyndighetene vurdere tiltakene.

Brede Moe om suksessen i Glimt: – Vi har ei meget sulten spillergruppe

Festfotball, 24 mål på seks kamper og tabelltopp. Seriestarten til Bodø/Glimt har vært eventyrlig. Brede Moe mener sulten, mentaliteten og hardt arbeid over lengre tid er grunnen til den gode starten, men 28-åringen fra Flatanger mener laget ikke må tro at de kan «gå på vannet».

Thomas Dahle og Avaldsnes drømmer om Champions League

For Dahle og Avaldsnes fikk med seg tre poeng i seriestarten mot Lyn forrige lørdag. Målet denne sesongen er å kjempe om medalje og dermed kvalifisering til Champions League.

torsdag 09.07 2020

Elise fikk 349 av 350 poeng under åpningsstevne på Skogmo

Onsdag kveld ble det endelig arrangert skytterstevne i Namdalen. Det er det mange som har gått og ventet på.

tirsdag 07.07 2020

Tar steget opp i Ranheim

Ruben (20) fra Namsos skrev under A-lagskontrakt med Ranheim

Drøm har blitt til virkelighet for Ruben Alte som nå har blitt en del av A-stallen til 1. divisjonsklubben Ranheim.

mandag 06.07 2020

En uvanlig sykkelsesong for proffsyklist Kristian (24)

Sesongen ble ikke helt som proffsyklist Kristian Aasvold hadde tenkt. Koronaviruset satte en stopper for alt av rittdeltakelse for 24-åringen fra Snåsa. Men nå ser han lys i enden av tunnelen.

fredag 03.07 2020
7

Jakter sitt tredje napp

Denne gjengen satser alt i årets NA-karusell for å ta vandrepokalen med heim til Grong for godt.

torsdag 02.07 2020
22

Endelig var karusellen i gang - se bildene fra første stevne

Torsdagens trekamp på Svenningmoen idrettspark i Overhalla markerte starten på årets NA-karusell i friidrett.

Maria Sagnes Wågan om Grethe Tyldum , sin nye satsing på maraton og kritikken fra Johan Kaggestad og Ingrid Kristiansen

Nå tar Maria steget inn i en «ukjent verden»

Hun har alltid likt å løpe langt. Nå skal Maria Sagnes Wågan løpe lenger!

«Akkurat det bør være ei vel så stor bekymring for idretten, som at voksne menn ikke får spille 6. divisjonsfotball i høst»

For egen regning:

Rørvik møter Steinkjer i NM

Rørvik er satt opp mot Steinkjer i andre runde i NM håndball.

onsdag 01.07 2020

Lanserer egen namdalsliga i fotball

Spillum-trener Kristoffer Selvåg har lansert ideen om en egen fotball-liga for lagene med tilhørighet nært Namsos. Konseptet, som får støtte blant flere kolleger, skal han jobbe hardt for å realisere dersom det ikke blir noe av årets breddefotballsesong.

tirsdag 30.06 2020

Tyldum og Øvereng med sterke løp og bestenoteringer i storstevne: – En opptur

Grethe Tyldum (18) tok en råsterk femteplass og satte ny bestenotering på 800-meter, mens Fredrik Øvereng (20) fosset inn til en sterk tid og fjerdeplass på 200 meter. I alt løp tre av tre namdalske utøvere i Boysen Memorial-stevnet inn til bestenotering.

Sykkelboom: Elsykkel-salget har skutt i været

Hos Sport 1 på Kolvereid har de alltid vært forsiktig med bestilling av el-sykler. I år har de solgt 70 prosent mer enn årene før, en økning som fører til suppleringsbehov.

Ønsker seg norske tilstander i Sverige

Han har venner som har hatt korona og lever en hverdag midt i et område som har høye smittetall målt mot norske forhold. – Jeg tror stemninga i forhold til hva Norge har gjort er i ferd med å snu, sier Anton Elvseth (22).

Forbundet om kvalitetsklubb-statusen:

Mener NIL må «finne seg selv»

Kvalitetsklubb-ansvarlig i fotballkretsen, Tommy Bang-Larsen, mener Namsos IL fotball må få tid til å finne seg selv.

mandag 29.06 2020

Krever at fotballsesongen sparkes i gang: Frykter stort frafall om sesongen avlyses

Ledere i Namsos-klubbene mener argumentasjonen for å ikke få begynne fotballsesongen er svak.

– Viktig for økt inngang til sporten                                               

Torsdag går startskuddet for årets NA-karusell i friidrett. Ragnar Prestvik håper det er for glede til mange barn og unge, og sier at det egentlig aldri var et alternativ å avlyse.

NIL-veteran uenig med styret:– De fleste jeg spilte med hadde ambisjoner om opprykk

Namsos-veteran Sindre Leirbekk (31) kjenner seg på ingen måte igjen i NIL-styrets påstand om at flere spillere dro fra klubben fordi de manglet ambisjoner om spill i 3. divisjon. Han mener det aldri har skortet på ambisjonsnivået til A-lagsspillerne og sier at tilrettelegginga uteble fra klubbens side.

Grethe løper for pers når Friidretts-Norge samles til dyst

Grethe Tyldum går til kamp mot egen personlige rekord på 800 meter når hun stiller i storstevnet Boysen Memorial tirsdag.

søndag 28.06 2020

Rasmus (23) leverte glohet golfspill i tropevarmen

Selv etter en treårig pause fra golf sørget Rasmus Ytterdal Bolkan (23) fra Namsos for å gruse all motstand i Overhalla Open. Med temperatur godt over 30 grader ble golfturneringa en het affære.

fredag 26.06 2020

– Vi har alle et ansvar for å få båten på rett kjøl

Med påstander om feil bruk av økonomiske midler, et styre som ikke involverer medlemmene og ei sportslig utvikling som går i feil retning, tar Espen Sandmo i et leserinnlegg et knallhardt oppgjør med tilstanden i Namsos IL Fotball.

Anne-Lene (29) skal styrke idretten der det «lukter svette»

Anne-Lene Fadnes Gregersen (29) skal jobbe for å styrke aktiviteten der det faktisk «lukter svette» og gleder seg til å jobbe tett med bredden i Trøndelag. Torsdag ble hun stemt inn som styremedlem i idrettskretsen.

- Døra til NIL Fotball er vidåpen!

Styreleder Bente Skaftnesmo kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen om at Namsos IL fotball ikke er en åpen klubb.

Slik er hverdagen for seniorlagene i Namdalen når de ikke får spille kamper

Treningsvilje hos noen, motivasjonssvikt for andre

Seriestarten er utsatt til 1. september, men namdalske seniorspillere holder humøret og treningsvilje oppe. – Vi må huske på at det er andre som har det verre enn oss, sier Andreas Skeie.

torsdag 25.06 2020

Brede Moe før oppgjøret mellom Glimt og RBK: – Vi møter et såret dyr

Festfotball, ti mål på to kamper, og tabelltopp. Bodø/Glimt leverer fotballen RBK-fansen ønsker tilbake på Lerkendal. Brede Moe og Glimt har likevel føttene godt plantet på bakken før torsdagens oppgjør lagene imellom.

onsdag 24.06 2020

Høye kast og god kontroll

Disse unge jentene lar seg ikke affisere av at det er solskinn og strålende vær utendørs; for cheerleading inne i Gimlehallen fire dager til ende slår alt.

Botnan IL er eneste namdalske lag i det virtuelle St. Olavsloppet

Stafettfest på heimebane

Her gjør familien Foss Bruun seg klar til sine etapper i St. Olavsoppet – på heimebane!

tirsdag 23.06 2020

Kristin og Bård Ole holder humøret oppe til tross for skadene

Medaljehåpene går sommeren i møte med fatle og krykker

I fjor konkurrerte de begge om edelt metall på enten nasjonalt eller internasjonalt nivå i hver sin idrett. Nå har både Kristin Riseth og Bård Ole Thorsen fått store deler av sesongen spolert på grunn av skade.

Kraftprøve i varmen

Julie Røthe Lysberg og Martin Reppen løp raskest til toppen av Spillumsfjellet i det siste løpet i den virtuelle vårkarusellen i regi av Namdal Løpeklubb.

mandag 22.06 2020

Breddelagenes bønn til myndighetene: – La oss få komme i gang

I alle år har fotballklubbene i Nord-Trøndelag kjempet mot hverandre, men nå kjemper alle for samme sak; Nemlig at myndighetene åpner opp for kampaktivitet på breddenivå.

Løper St.Olavsloppet - i Botnan

Denne uka gir 20 botninger seg i kast med en helt spesiell utgave av St.Olavsloppet.

Trondheim maraton avlyst

Mange namdalinger har hatt Trondheim maraton som sitt treningsmål. Nå er årets løp avlyst.

søndag 21.06 2020

35 utøvere samlet på Sævik golfbane under årets NA Open

Turneringas yngste slo seg inn på pallen

Turneringas yngste deltaker, Eskil Husby, slo seg inn til delt andreplass i B-klassen under søndagens NA Open på Sævik golfbane.

Store ord på bursdagen ble omgjort til handling

Sompong tok utfordringa på strak arm

- Hva har jeg gått med på? Ytrer en spent og nervøs Sompong Nakhachon fra Tøtdal idet han tar fatt på sin debuttriatlon med lånt utstyr etter å ha blitt utfordret på fest dagen før.

Sommerens siste karuselløp avsluttes denne uka

– Orientering har blitt et viktig treffpunkt

Mens fotballen og andre kontaktidretter har blitt hardt rammet av regjeringens smittevernstiltak, har orienteringssporten falt mer heldig ut under den pågående koronakrisa. Denne uka ble sommerens siste karuselløp avholdt i Granåsen.

lørdag 20.06 2020

Jørgen Homstad løper raskere enn noen gang til tross for en skadepreget fjorårssesong

Jørgen (17) raskeste overhalling gjennom tidene

Hele fjorårssesongen ble spolert for Jørgen Homstad på grunn av en skade i hamstringen. Nå er sprinteren tilbake i kanonform. Lørdag ble 17-åringen raskeste overhalling gjennom tidene på 100 meter da han brøt 11-sekundergrensa under Kruskastevnet i Trondheim.

Rørvik-herrene sesongstarter med to bortekamper på Møre

Håndballherrene til Rørvik får en tøff debut i 2. divisjon til høsten, med to bortekamper på to dager i midten av september.

fredag 19.06 2020

Nå ryker trolig hele fotballsesongen for barn og unge i Trøndelag

Hele sesongen for breddefotball i Trøndelag ryker hvis man ikke kan gjenåpne idrettsaktivitet før 1. september. Nå jobbes det på høygir for å få regjeringen til å åpne opp tidligere, men Solberg sier nei.

Ruben har fått mersmak på toppfotball

Ruben Alte fikk et innhopp for Ranheim i treningskampen mot Kongsvinger. Det gir han håp om å nå målet om 1. divisjonsdebut i år.

torsdag 18.06 2020

Spenstige sjeler smashet i gang sommerligaen

I godvær og nær 30 grader strømmet folk til åpningen av årets Spillumsanden Sommerliga onsdag kveld.

Fikk ødelagt korsbånd, leddbånd og menisk

– Jeg skal tilbake på banen

Avrevet korsbånd, ødelagt leddbånd og rift i menisken setter Elen Sagmo Melhus på sidelinja i mange måneder framover. – Jeg skal tilbake på banen, sier harrasbyggen.

Gir rødt kort til kommunestyret: – En hån mot frivilligheten

– Jeg er fortvila, sint – rett og slett forbannet over forskjellsbehandlinga av kommunen. Tårene har tatt meg, sier leder i Kolvereid fotball, Anne Laugen etter at kommunen prioriterte egne anlegg foran frivilligheten.

onsdag 17.06 2020

Melhus korsbånd-skadet

Elen Sagmo Melhus er trolig ute for resten av sesongen - før den egentlig har startet.

Nå skal medlemmene i NIL avgjøre vegen videre

Millionkrangelen om kunstgressbane: Kommunen stemte ned forliksforslaget til NIL-styret

Styret i Namsos IL Fotball vil unngå å møte kommunen i retten og har før mandagens ekstraordinære årsmøte fremma et forliksforslag i «millionkrangel»-saken om Grong sparebankbane. Forlaget ble nedstemt av et enstemmig formannskap i Namsos kommune – de anser saken som ferdig.

tirsdag 16.06 2020

Namsos-duo med på storseier for Ranheim

Både Sondre Klingen Langås og Ruben Kristiansen Alte var involvert da Ranheim leverte er sterk treningskamp tirsdag.

Knallstart for Moe - nedtur for RBK

Mens Brede Moe og Bodø/Glimt imponerte i serieåpninga, leverte Rosenborg en skuffende kamp på Lerkendal.

Ber yngre krefter trå til i idrettslaget

Tirsdag ble Knut Terje Årsandøy (59) styreleder i IL Hållingen. Det første den nyvalgte lederen gjorde var å etterlyse yngre krefter inn i idrettslaget: – Føler egentlig at jeg har gjort mitt, sier han.

Ektepar raskest Skardfjellet Rundt

Ekteparet Heidi og Jan Olav Smalås var raskest i Skardfjellet Rundt, som var nest siste løp i den virtuelle vårkarusellen i regi av Namdal LK.

Stor oppsving på golfbanene under koronapausen. Hver mandag er det klubbturnering med mange deltakere på Sævik golfbane.

Dette ødelegger Runes maraton-ambisjon

Aller helst skulle Rune Eidshaug løpt og forberedt seg til en og annen halvmaraton. Slik blir det ikke.