Tema

torsdag 08.03 2018

Napoli feirer tiårsjubileum

I ti år har Lukman Sergeli møtt kundene med et smil inne fra disken på Napoli. Nå ser den blide restauranteieren fram til ti nye år.

torsdag 22.02 2018

Zeki er villig til å selge livsverket til Peppes Pizza

Restaurant-nestor Zeki Karadag tilbyr Peppes Pizza både å være driver og overta nyoppussede lokaler i Namsos sentrum. Pris: Sju-åtte millioner kroner.

Peppes Pizza vil til Namsos – jakter på driver og lokaler

Zeki åpner opp for å selge til gigant

Restaurant-nestor Zeki Karadag tilbyr Peppes Pizza både å være driver og overta nyoppussede lokaler i Namsos sentrum. Pris: Sju-åtte millioner kroner.

tirsdag 12.12 2017

– Det har gått over all forventning

Driverne var spente – men et halvt år etter åpninga strømmer folk til restauranten på Havnesenteret i Rørvik.

torsdag 09.11 2017

Servitøren får Ukas blomst i tips

– Hæ, får jeg Ukas blomst? Jeg gjør jo bare jobben min.

fredag 03.11 2017

400 elever fra hele namdalsdistriktet fikk prøve seg som elever på Olav Duun vgs.

Fornyet appetitt for restaurant- og matfag

Med yrende liv på kjøkkenet gryr håpet for at det igjen blir mulig å gå restaurant- og matfag i Namsos.

torsdag 12.10 2017

Festaften med treretters middag på Namsos helsehus

Fikset festaften for beboerne på helsehuset

Hva gjør du når helsa er sånn at du har vansker med å komme deg ut på restaurant for å spise en bedre middag? Da får du restauranten til å komme heim til deg.

onsdag 19.07 2017

Pakker snart kofferten for å lage mat på Asias beste restaurant

Ida (19) fra Skage får en smaksopplevelse for livet

Ida Kathrine Aas skal prøve seg på nye råvarer, nye smaker og ny matkultur. Nå hun reiser for å lage mat ved en av verdens beste restauranter.

torsdag 13.07 2017

En smak av Syria – på Trones

Da Fares fikk smake naboens mat for noen måneder siden, kom ideen om å starte restaurant. For én uke siden åpnet de syrisk restaurant – på Trones.

fredag 07.07 2017

Forgiftet av blåskjell fra Trøndelag

torsdag 24.11 2016

Søl og humus

Bayer på restaurant.

mandag 31.10 2016

Buøy gård fortsatt blant Nordens beste restauranter

– Det må vel være den eneste restauranten på lista som kun har en ansatt, sier kokk og grynder Thomas Valø på Buøy gård.

tirsdag 09.08 2016

Stor prisforskjell på pizzaer

Vi har sjekket prisene på pizzaer i Namsos. Tinos har den dyreste Margheritaen, mens Viva Napoli har den dyreste pizzaen.

Tilbake i byen - spent på responsen

Tirsdag åpnet det nye utsalgsstedet for Pizzabakeren i Namsos ved kaia. Daglig leder Jarle Svendsen mener at nærhet er nøkkelen til suksess.

fredag 05.08 2016

Åpnet restauranten på Bakkalandet

Det nyrenoverte hotellet på Kolvereid har åpnet restauranten og er klare for å ta imot gjester i fleng.

lørdag 23.07 2016

Her finner du barer i verdensklasse

Prøvesmak gin og tonic i en gammel sardinfabrikk, nyt prosecco i et kloster, og oppdag en New York-bar skjult bak en telefonkiosk.

tirsdag 14.06 2016

Så langt ingen surmunn i Namdalen

Snart er alle spisesteder merket i Namdalen – og ingen har så langt fått «sur munn».

tirsdag 10.05 2016

Investerer opp mot seks millioner kroner

Nå kommer denne hurtigmatkjeden til Namsos

Burger King håper å åpne dørene på Namsos storsenter i år.

torsdag 11.02 2016

Nytt serveringssted åpner i Namsos sentrum lørdag

Solveig styrer sushirestauranten

Hun er datter av en fisker og lederutdannet ved Oxford. Nå tar Solveig Monsen (22) fra Statland styringa på Namsos første sushi-restaurant.

tirsdag 26.01 2016

Mattilsynet dukker plutselig opp

Har et smil på lur...

Innen 1. september skal Mattilsynets smilefjes-inspektører besøke i overkant av 60 virksomheter i Namdalen.

tirsdag 12.01 2016

Tilbake til nabo'n

Muhammet Bulduk er glad for å være tilbake i Namsos – og frykter ikke at sushi skal konkurrere ut kebab og pizza.