Gå til sidens hovedinnhold

To ansatte på Høknes barneskole har fått påvist koronasmitte

Tilfellene har ingen ting å gjøre med de tidligere smittetilfellene på skolen da de to ansatte har vært i hjemmekarantene.

NAMSOS: Lørdag ettermiddag sendte skolens rektor, Arnt Ivar Jakobsen, ut melding til alle foreldre knyttet til skolen – der han informerte om at to ansatte lørdag formiddag har fått påvist koronasmitte.

– I formiddag fikk to ansatte påvist covid-19. Dette tilfellet har ikke noe å gjøre med de andre tilfellene på skolen den siste tida, skriver rektoren.

Smittesporing er utført av kommuneoverlegen i dag – og ingen elever eller ansatte på Høknes barneskole er berørt eller definert som nærkontakt, da begge ansatte har vært i hjemmekarantene de siste dagene.

– De to nye tilfellene er kjente nærkontakter til et smittetilfelle utenfor Namsos kommune, og har altså vært i hjemmekarantene – ikke på skolen, opplyser kommuneoverlege Anita Carlson til NA lørdag ettermiddag.

Les også

60 barn hjemme fra skolen etter smitteutbrudd: – Vi har kontroll på situasjonen

Les også

24 smittede i Namsos tilhører innvandrermiljø: – Miljøet har tatt voldsomt til ansvar

Les også

«Vi skal ha respekt for at både elever og lærere kan oppleve dette skremmende. Men det skal være trygt å komme på skolen i morgen»

Kommentarer til denne saken