To ansatte på Høknes barneskole har fått påvist koronasmitte

TO NYE SMITTETILFELLER: Rektor Arnt Ivar Jakobsen sendte lørdag ut melding til alle foreldre på Høknes barneskole om at to ansatte har fått påvist koronasmitte.

TO NYE SMITTETILFELLER: Rektor Arnt Ivar Jakobsen sendte lørdag ut melding til alle foreldre på Høknes barneskole om at to ansatte har fått påvist koronasmitte. Foto:

Tilfellene har ingen ting å gjøre med de tidligere smittetilfellene på skolen da de to ansatte har vært i hjemmekarantene.

DEL

NAMSOS: Lørdag ettermiddag sendte skolens rektor, Arnt Ivar Jakobsen, ut melding til alle foreldre knyttet til skolen – der han informerte om at to ansatte lørdag formiddag har fått påvist koronasmitte.

– I formiddag fikk to ansatte påvist covid-19. Dette tilfellet har ikke noe å gjøre med de andre tilfellene på skolen den siste tida, skriver rektoren.

Smittesporing er utført av kommuneoverlegen i dag – og ingen elever eller ansatte på Høknes barneskole er berørt eller definert som nærkontakt, da begge ansatte har vært i hjemmekarantene de siste dagene.

– De to nye tilfellene er kjente nærkontakter til et smittetilfelle utenfor Namsos kommune, og har altså vært i hjemmekarantene – ikke på skolen, opplyser kommuneoverlege Anita Carlson til NA lørdag ettermiddag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken