Gå til sidens hovedinnhold

To nye smittetilfeller i Namsos

To nærkontakter til smittetilfellene meldt fredag er bekreftet koronasmittet. De smittede har ingen tilknytning til Olav Duun videregående skole.

NAMSOS: Namsos kommune meldte fredag om to smittetilfeller, hvorav den ene er elev ved Olav Duun videregående skole. Disse to tilfellene er en del av samme husstand. Kommunen har nå mottatt prøvesvar på alle de ordinære prøvene (PCR-tester) til alle nærkontakter.

Prøvene viser at ytterligere ett husstandsmedlem er smittet. Den smittede har vært i karantene. I tillegg er én kjent nærkontakt smittet.

Smittetilfellene medfører at en ny nærkontakt har blitt satt i karantene, i tillegg har én person i ventekarantene endret status til smittekarantene. Noen få personer er satt i ventekarantene på grunn av smittetilfellene.

Alle nærkontakter ved Olav Duun videregående skole har nå fått sine prøvesvar, og ingen har påvist koronasmitte. Nærkontaktene er fortsatt i karantene og vil testes på nytt (retestes) 15.april. Dette betyr at alle de over 850 personene som fredag ble satt i ventekarantene, kan avslutte denne.

Kommentarer til denne saken