NÆRØYSUND/ GRONG: Først meldte politiet om en trailer av vegen ved Horvereid, så meldte Vegtrafikksentralen om at et vogntog sperret vegen ved Bergfossen i Grong, før brannvesenet rykket ut på nok ei utforkjøring – denne gangen ved butikken på Strand i Nærøysund.

– Det er tydeligvis glatt i Namdalen, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved politiet i Trøndelag.

For imens politipatruljen var på stedet ved det første uhellet – i Horvereidbakken i Nærøysund – fikk de inn melding om et liknende tilfelle.

– Ved butikken på Strand i Nærøysund havnet et vogntog av vegen og veltet på sida. Det skal ikke være snakk om store personskader, men sjåføren ble fraktet til legevakta for en sjekk, opplyser Kimo.

Omtrent samtidig med alt dette, rundt klokka 20 torsdag kveld, havnet nok en trailer i trøbbel. Denne gang var Fv 74 ved Bergfossen i Grong stedet.

– Her har sjåføren fått problemer på tur opp Lifjellet, men fikk ordnet det slik at ett felt er åpent for trafikk. Han hadde et ønske om å bestille berging på egen hånd, så her kan det bli snakk om stenging i en periode mens berginga pågår, opplyser Kimo.

Alle de involverte vogntogene skal være registrert på utenlandske selskap.