Gå til sidens hovedinnhold

Travle dager for brøyterne, trivsel i karantene og butikk på flyttefot – her er fredagen oppsummert i NA

Koser seg i karantene

Onsdag ble det registrert koronasmitte i Rønningen barnehage i Grong. For familien Tømmerås som har to jenter i barnehagen betyr det minst en uke i karantene.

Da blir det mye tid for Elena Sophie (3) og Bella Oline (2) sammen med foreldrene Sara og Per Reidar, og sammen finner familien på ting som gjør at tida i karantene blir så fin som mulig.

Vi må gjøre det beste ut av situasjonen og tilpasse oss reglene som gjelder slik at vi bidrar til å hindre videre spredning av viruset.

Sara Tømmerås

Travle dager i traktoren

I over 20 år har gårdbruker Arne Jørgen Hatland fra Overhalla brøytet bort snøen rundt sykeheimer, skoler, barnehager og for private.

Ekstremværet Frank som har herjet i Namdalen denne uka har flyttet på en god del snø de siste dagene. Det betyr travle dager for brøyterne.

Jeg kommer som regel heim utpå kvelden for litt middag, før det er på'n igjen på natta.

Arne Jørgen Hatland

Politiet nyter stor tillit

I en ny undersøkelse kommer det fram at innbyggerne i Trøndelag har stor tillit til politiet.

Andelen har økt siden sist gang undersøkelsen ble gjennomført, men politiet akter å jobbe videre med å skape enda større tillit.

Vi var ikke fornøyd med tallene i forrige undersøkelse, og vil jobbe målbevisst videre med å øke både tilliten og trygghetsfølelsen i vårt område.

Svenn Ingar Viken, politistasjonssjef i Namsos og enhetsleder for polititjenesten i hele Namdalen

Ruster seg for mindre snø

Det blir stadig mindre snø om vinteren, og det er ikke alltid like lett å få til gode forhold i skiløypene. Nå har løypegjengen i Bymarkas venner i Namsos gjort en investering som skal gjøre utfordringa mindre.

De har fått inn mange bidrag til formålet, og nå har de kunnet gå til anskaffelse av en ATV 6-hjuling som lettere kan lage fine forhold selv med lite snø.

Tråkkemaskinen er veldig fin den, men den kan dra opp litt grus fra underlaget når det er lite snø. Denne blir derfor et veldig bra tilskudd til oss.

Viktor Wågan, løypekjører

Åpner butikk i nye lokaler

Sportsbutikken Sport Outlet er på flyttefot, og snart beveger de seg fra Namsos handelspark til Namsos storsenter.

Arbeidet med å pusse opp lokalene er i full gang, og over påske åpner de i Domus-kjelleren.

Vi har inntrykk av at vi vil nå flere der, at vi vil komme nærmere flere kunder på storsenteret enn vi gjør i handelsparken.

Elias Knudsen, eier av Sport Outlet

Kommentarer til denne saken