Det skal ikke være mistanke om skade, men ambulansen på stedet valgte å ta med de tre for en sjekk på legevakt etter kollisjonen. Føreren av personbilen og lastebilen er ikke skadd. I bilen satt i tillegg til føreren en kvinne i forsete og to mindreårige barn i passasjersetet.

Politiet i Trøndelag meldte klokken 12.39 om en trafikkulykke mellom en lastebil og en personbil. Politiet meldte først at ulykken skjedde på Fv 769 ved Sørenget. Ifølge 110-sentralen i Namsos, som meldte om ulykken like etterpå, var det en trafikkulykke ved Løddingsvegen, men at det ikke var snakk om personskader.

Ulykke skjedde i en sving på Fv 464, omlag to kilometer fra Sørenget i retning Botnan.

Etter det bilføreren har forklart, var han på veg i retning Botnan, da han i en sving møtte en lastebil som drev vegvedlikehold. Føreren klarte ikke å unngå sammenstøt og traff lastebilen delvis front mot front. Føreren av personbilen har forklart til politiet at han mener lastebilen var så langt over i det andre kjørefeltet at kollisjonen ikke var til å unngå.

Hastigheten før sammenstøtet anslår føreren til rundt 50 kilometer i timen. Det oppstod store materielle skader på personbilen, mens lastebilen var kjørbar etter ulykken.

Politiet melder at de vil opprette sak og etterforske ulykken.