FLATANGER: Klokken 23.35 fikk politiet melding om en trafikkulykke på Lauvøyveien i Flatanger.

– Det var en personbil som kjørte av vegen. Tre ungdommer var i bilen, og kom seg lettere skadd til Sykehuset Namsos for en sjekk, forteller operasjonsleder Trond Volden.

Ungdommene var 18 og 19 år. Volden kan fortelle at årsaken for utforkjøringen er usikker. Politiet i Trøndelag skrev på twitter at bilen traff et tre.

– Ungdommene er blitt avhørt og det er ikke noe mistanker om noe til nå. Av og til kan det hende seg at noen kjører av vegen. De kjørte ikke i noen spesiell høy hastighet. I tillegg hadde de på bilbeltet, som kan ha hjulpet på at det var så lite personskader.

Ellers kan politiet melde om en meget rolig natt i Namdalen.

– Det har vært en rolig inngang på en ny uke.

Været

Gradestokken vil variere fra rundt åtte til 12 grader i Namdalen denne mandagen. Det vil stort sett bli overskyet i hele Namdalen, med noe nedbør enkelte steder. Det melder Yr.

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag mandag: Sør og søraust liten og periodevis stiv kuling utsatte steder, i formiddag dreiende sørvest og i ettermiddag økende til sterk kuling. Oppholdsvær, fra i formiddag perioder med regn, vesentlig i ytre strøk.

Fikk du med deg dette?

Sandra fra Namsos har over 25 000 følgere på Tiktok, og 10 000 på Instagram. For noen år siden begynte hun å legge ut videoer på sosiale medier, med tanken om å skape humor med hverdagslige situasjoner.

I løpet av helga har tyver vært på ferde hos Nord-Auto i Namsos. Da daglig leder Marius Klykken var innom bilforretninga søndag ettermiddag - fikk han se en Audi A7 uten hjul med felger til en verdi på rundt 60.000 kroner.

I helga har Liverten deltatt i EM i Food Truck i München i Tyskland - og ei innholdsrik helg ble kronet med gull i kategorien dessert.