RØRVIK: En person ble i natt sendt fra Rørvik til Sykehuset Namsos med mulige bruddskader i ansiktet.

Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Einar Røstum, forteller hva det er som har skjedd.

– Det har det vært en hendelse på en privat adresse hvor det er flere involverte. Der har vi vært på stedet og ting er litt uavklart, men det kan se ut som flere er mistenk. Det har vært en slåsskamp som har endt med at en blir sendt til sykehus med mulig bruddskade i ansiktet, ellers uskadd.

Røstum sier at det kan virke som flere hendelser har skjedd på samme sted, og at de i alt har vært i kontakt med fire mistenkte og to fornærmede.

De involverte er født mellom 1998 og 2004.

– Det må nå tas avhør av involverte. Noe er allerede gjort og noe må tas i etterforskninga, sier Røstum.

Les også: Helikopterulykken: Har tatt ut siktelse mot firmaet

Flere utforkjøringer

Det har vært flere utforkjøringer i distriktet i løpet av natta.

00.20 hadde en enslig bil kjørt i bergveggen langs fv. 17 noen kilometer øst for Namsos.

– Det var en person i bilen. Fører ble undersøkt av helsevesen på stedet og var uskadd. Ikke førerkortbeslag og det blir opprettet sak på trafikkuhell, sier Røstum og legger til at det ikke er mistanke om promillekjøring.

01.55 kom en patrulje over en bil som hadde sklidd av vegen på fv. 17 mellom Namdalseid og Malm.

– Det er snakk om et uhell og blir ikke opprettet sak.

04.55 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av vegen like ved Abelvær. Her forteller Røstum at politiet i starten mistenkte at fører var beruset.

– Politiet kommer fram til stedet og finner ikke bilen i grøfta, men kommer etter hvert i kontakt med eier og det framstår som et uhell. Bilen er uskadd og fører er ikke mistenkt for promille.

Snø og kuling

I Røyrvik og Lierne er det sendt ut gult farevarsel for snø søndag og natt til mandag, mens på kysten vil det fra formiddagen blåse sørlig periodevis stiv kuling på 15 m/s. Minkende tidlig søndag ettermiddag. Her er meteorologens tekstvarsel for dagen:

Økning til sørvestlig sterk kuling på kysten og i fjellet i sør. Sludd eller snø, regn nær kysten, stigende snøgrense utover dagen. Lokal tåke. Om kvelden overgang til regnbyger, snøbyger i høyden. Kan hende med torden. Synkende snøgrense utover kvelden.

Hos NA denne søndagen

Det var eier og driver av Milano Narvik, Aram Qader, som omkom i en møteulykke på E6 ved Kvam fredag. Fredag ettermiddag ble det tent fakkel og satt ut roser ved Milano restaurant i Dronningens gate til minne om Aram Qader.

Les: Restauranteier mistet livet på E6 i Steinkjer

Reiselivssjef for Visit Namdalen, Bente Snildal, forteller at besøkstallene for reiselivsaktørene i Namdalen er gledelige, men innrømmer at hun er urolig for den kommende sesongen.

Mannskapet som jobber som frivillige på redningsskøyta i Namsos gjør en viktig jobb for beredskapen til sjøs i Namdalen. Nå håper bestmann Kurt Ove Ribe, bestmann Sten Helge Jøssund og båtfører Knut Arne Østvik at de får flere med på laget.

Andre nyheter

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bru sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr, skriver NRK.

Det har vært en hektisk natt for politiet i Trondheim. Operasjonsleder, Bjørnar Gaasvik forteller til Nidaros at den mest alvorlige hendelsen skjedde i Midtbyen i halv to-tida i natt.

– Der var det vektere som varslet om veldig aggressiv stemning ved et utested. Politiet fikk beskjed om at det var én person som hadde smerter på stedet.

– Han som lå på bakken hadde trolig blitt sparket i hodet, meldte patruljen. Men han var oppe og stå og kontaktbar da politiet ankom stedet, sier han til avisa.

Mannen i begynnelsen av 20-årene ble tatt hånd om av ambulanse. Det blir opprettet sak på forholdet.

Det skriver Nidaros på sine sider.