Neste fire år skulle være «vanlige folks tur», det skulle innebære at de offentlige tjenester skulle bli gratis, distriktene skulle styrkes og urettferdig politikk avskaffes. Allerede nå kan vi se at regjeringen bryr seg særlig lite om folket og distriktene, særlig når prisene på strøm og drivstoff har skutt i været. Hvordan er det enklere for oss å leve i et distrikt by eller tettsted dersom prisen på drivstoff kan overstige 20 kr, mens prisen i byene kan være lavere?

Eller når regningen for strøm viser flere tusen kroner? Støre og co, gjorde det som er typisk for venstrepolitikere, de gir midlertidige løsninger som ikke forebygger slike situasjoner i fremtiden. Og de legger all skyld på Høyre og Frp for å bygge strømkabler til utlandet, når det var Arbeiderpartiet som faktisk inngått avtalene for å bygge disse kablene allerede i 2012.

Istedenfor å legge skylden på noen, bør regjering ta styringen på skipet og lavere avgift på drivstoff, kutte elavgift og kutte moms på strøm, og gjøre det som er riktig for folket, og ikke for politikerne i Oslo.