Gå til sidens hovedinnhold

Vårt unike fellesskap forsterkes

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hei! Vi er Gnisten Trivselsgruppe. Vi er en medlemsstyrt organisasjon som er åpen for alle. I Gnisten kan alle møtes, uansett alder, religion eller politisk ståsted. Formålet med organisasjonen er å skape sosiale møteplasser for alle, men kanskje spesielt de som har noen utfordringer som gjør at de faller litt utenfor A4-rammene i samfunnet.

I Gnisten bryr vi oss ikke om hvilken fortid eller sosial status du har, alle våre aktiviteter drives ut fra selvkostprinsippet, på den måten forsøker vi å holde prisene så lave at alle skal ha økonomi til å være med på det sosiale.

Året 2020 startet godt med mange aktiviteter som bowlingtur til Steinkjer, overnatting i lavvo med kajakk og kanopadling, tur til Oasen i Namsos, tur til Torghatten, shoppingtur til Sverige, bingo, quiz, matserveringer og mye mer. Det har vært stort oppmøte på våre arrangementer, både på Rørvik og Kolvereid.

Men da covid-19 inntraff måtte vi følge regjeringen sine smittetiltak, det ble en stopper for de fleste av våre arrangementer. Vi prøvde å få avholdt litt aktiviteter på slutten av året innenfor rammene av smitteverntiltak. Vi fikk arrangert et julebord for alle betalende medlemmer, som jeg tror alle satte stor pris på.

Vi har fått stor hjelp fra lokale butikker med sponsing av varer og premier til loddsalg. I tillegg har vi fått inn sponsormidler fra Nærøysund Kommune og Lotteritilsynet. Vi har også fått en del penger fra Grasrotandelen. Dette har hjulpet oss igjennom dette året og vi er så utrolig takknemlige for alle som har hjulpet oss. Oppmøtet på arrangementene og tilbakemeldingene vi får, viser at det er et stort behov for slike møteplasser som vi i Gnisten sørger for.

Vi håper at året 2021 vil bli et år vi kan arrangere mer for våre flotte innbyggere i Nærøysund kommune. Har du lyst til å bidra til et unikt sosialt felleskap, enten som medlem eller som sponsor så bare ta kontakt.

Kommentarer til denne saken