NAMDALEN: Operasjonsleder i politiet, Øystein Sagen, kan fortelle om en rolig natt i Namdalen, og i stort sett hele Trøndelag.

– Det har vært veldig stille i natt, og i Namdalen har det ikke skjedd noe som helst.

Sol og vind

Det blir nok en dag med solskinn. I ytre strøk vil temperaturene ligge rett under null, men det er meldt 11 m/s i vindkast både på Rørvik og Flatanger. I Namsos kan det bli vindkast opptil 15 m/s på formiddagen. Lenger inn i landet er det meldt noe kaldere med temperaturer rundt -5 grader på dagen i dag.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Sørøstlig frisk bris, periodevis stiv kuling utsatte steder, i kveld til dels sterk kuling på kysten. Lettskyet, oppholdsvær. I indre strøk mer skyet, og perioder med litt snø.

Vegarbeid

På fylkesveg 6304, mellom Loenget og Nordre Bølestranda i Flatanger, vil det fra i dag være vegarbeid. Det er ett kjørefelt som kommer til å være påvirket. Arbeidet vil pågå fra 08:00 til 20:00 fram til arbeidet avsluttes 26. november.

Politiet ønsker ny informasjonskanal

Elon Musk sitt oppkjøp av Twitter har ikke gått stille for seg, og politiet har også lagt merke til støyen. Det har blant annet bidratt til at politiet nå ønsker å framskynde sine planer om å etablere et alternativ til Twitter som de kan bruke til å formidle informasjon fra det operative arbeidet. Det jobbes derfor med at det skal bli mulig å bruke sine egne kanaler.

Det er et ønske om å bruke plattformer som ikke er avhengige av en tredjepart.

Mer fra NA

Et ønske om å oppleve våren i fjellet, gjør at Jan selger livsverket. Etter 40 år gir han seg med gartneri og blomsterforening.

– Våren er den aller mest hektiske tida for oss, og da reiser vi ikke bort.

I helga gikk både junior- og seniorlaget til topps under Norwegian Open. Trener Fride var stemmeløs etter helga, og ser nå fram til å utvikle lagene enda mer for å nå nye mål.