Visning av nyskolen utsatt av smittevernhensyn

UTSETTER FOR ANDRE GANG: Åpen skoledag ved nye Namdalseid skole ble først utsatt i april. Ny visningsdag ble satt til førstkommende lørdag, men i samråd med kommuneoverlegen har skoleledelsen nå valgt å også utsette dette arrangementet.

UTSETTER FOR ANDRE GANG: Åpen skoledag ved nye Namdalseid skole ble først utsatt i april. Ny visningsdag ble satt til førstkommende lørdag, men i samråd med kommuneoverlegen har skoleledelsen nå valgt å også utsette dette arrangementet. Foto:

Lørdag skulle egentlig lærere og elever vise fram den nye skolen på Namdalseid for sine sambygdinger. Pandemien gjør at det planlagte arrangementet «Åpen skole» utsettes.

DEL

NAMDALSEID: Dette opplyser Gunnhild Kaldahl, assisterende rektor ved Namdalseid skole.

– Dette skulle være en dag hvor alle interesserte kunne få komme og se, og få omvisning på vår flotte skole – med elevene i aktivitet og undervisning. Dette må vi dessverre utsette på grunn av koronaen og smittevernreglene, opplyser Kaldahl til NA.

I fire år ble det jobbet med å få ferdig ny skole på Namdalseid, og elever og lærere «flyttet» inn mandag 24. februar. Opprinnelig var det planlagt åpen visningsdag i april, noe koronapandemien satte en bråstopp for i mars. Skolen ble stengt og åpning og åpen dag ble utsatt.

Lørdag 19. september ble satt som ny dato for åpen dag, der bygdefolk og alle andre interesserte kunne komme og se skolen på nært hold. Her skulle elevene og lærere vise fram klasserom og det som er i bygget.

– På grunn av Covid 19 og fare for smitte må vi dessverre avlyse dette arrangementet. Dette gjøres i samråd med kommuneoverlegen, det lar seg ikke gjennomføre. Vi håper å komme tilbake ved en senere anledning. Omvisning skal det bli så snart det lar seg gjennomføres, sier rektor ved Namdalseid skole, Trine Risan, til fjordtilfjord.no.

Artikkeltags